Iskandar's Farewell

So, our planning head section is already gone. Sob sob... Dah takde boss... Mr Iskandar, my immediate supervisor dah pindah ke KLCC masuk deepwater department. Last Friday, all BWEians went to Mega Hotel for his farewell's party.


Nie gamba BWE planning engineers dengan Iskandar. Dari kiri atas is Larissa and Asraf. And yang oren tue sah-sahla saye kan. Waahh Is pun pakai oren gak malam tue. Huhu... Sejak Is tahu dia nak kene pindah, dia asek dok pujuk saye ikut dia pindah pegi KL, dia cakap dia boleh adjust.

Humang aih! Saye bersabung nyawa nak bawak hasben datang Miri (just another ayat melampau. haha!) and dah siap beli rumah kat Miri lagi, tetibe nak pindah KL? No no no no, don't phunk with my heart.... Haha!

It's a very super marvellous opportunity actually. Deepwater tue cam baru lagi and mostly project kat oversea di mana possibility untuk attach kat oversea tersangat tinggi. Tapi saye takmo... Saye nak dok setempek dengan hasben kat Miri nie jek. Wahaha!


Nie lak gambar 2 of us with 3 out of 8 trainees. Trainee lagi ramai dari engineer. Haha! Nie 1st BWE dinner yang hubby ikut serta. Kitorang tak stay lama, nak kene balik solat tarawikh plak.

Back to Iskandar, I wish he's doing fine there. Antara 3 orang anak buah Is yang dalam gambar tue, saye jek yang panggil dia Is. Orang lain seme panggil dia Mr Iskandar. Because he was like a friend to me. Sometimes bile Is malas, I have the courage to bebel2 at him directly. Boleh tak anak buah sound boss. Sebbaik tak dapat PPA 4. Haha! Oklah, gonna miss him. Good luck boss!


0 comments:

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.