Herbalife Promo

Alhamdulillah, my first 3 days with the Herbalife weight management program went on so smoothly. Saye sangat berdisiplin, mesti mama bangge ade anak berdisiplin cani. Wahaha! I pee a lot today, rasa nak beli jek toilet bergerak letak kat workstation.

And saye tataula betul ke tak penimbang kat umah saye nih, but I've lost 1 kg already. Takkan cepat sangat kan. Nanti saye try gi timbang kat supermarket nanti. Canepun, so happy with my new diet.



This is one way how I enjoy my peach tea mix. I added some honey and lemon. So yummy! Tak sedar dah habis bergelas2. I just bought a cheap honey at the supermarket. If you were to put honey in your drinks too, I propose you to get Amazing Honey under DCL. I can give you my membership number for you to get some discounts (but you have to be my customer 1st lor. haha)

Amazing Honey tue sangatlah amazing. Dulu saye makan madu tue berbotol2 untuk setelkan masalah low antibody and resdung saya. Dah 2 tahun stop, I think I need to start consuming it again, because it's just not a plain honey. Dia ade campur kismis, minyak habbatussauda, kurma, etc. Madu nie if tumpah atas lantai pun takde semut datang hurung.

Ok, back to Herbalife, agak menakjubkan since saye dah dapat 5 requests yang nak tahu detail pasal produk nie. So untuk memudahkan keje saya and orang lain, saye dah buat satu guideline untuk di-share dengan semua orang. Sila klik atas logo Herbalife bawah shoutbox saya nie untuk download guideline tue.

Even though Herbalife is for everyone, it's not really for everyone actually. It is for those who have the super high determination in losing weight while keeping up the good health at the same time.

Korang imaginelah, nak kene replace meal dengan liquid food, sangat perlukan pengorbanan tue. Harga plak mahal, perlukan pengorbanan wang plak tue. So, if korang bebtul tak ready untuk bekorban, you'd better wait until you get ready.

These 2 days, I cook new receipes for my husband for his dinner - ayam barbeque berempah and ayam masak bijan. But after cooking, I proceed with my Herbalife diet. Because I'm ready to face it already. Hihi... Before jadi setekad nie, a week before memang saya pulun makan habis-habisan ah. Makan fast food almost selang sehari. Makan pepuas sampai muak. Then saye proceed with the Herbalife diet.

Btw, guideline yang saye buat tue agak panjang but please take your time to read it line by line (untuk yang serious nak diet dengan Herbalife sahaja). Hope it helps. Pape, just email me at kunazz@yahoo.com okay!

Owh I got a very super duper good news today. But I want to keep this news 1st until the next posting. Biar posting nie khas untuk Herbalife sahaja. Huhu... Haaa kepada sesape yang nak try Herbalife, saye ade buat promotion beli 1 Start Now Pack akan dapat shaker and workout CD. Details seme ade dalam guideline tue. Download la k? Ok till then.. Daaaa


4 comments:

jengae July 20, 2009 at 10:25 PM  

kunaz ni mmg pandai lah pomot..aku..tsk tskk..kalau jual aku kasi harga modal. jd aku takmo wat bisnessss LOL!! sampai skg tak terer2...hati cair bile org mintak diskaun.

goodluck with ur biznesssss!!

kunaz July 21, 2009 at 6:27 AM  

haha! nie namenye bisnes alang2 jengga. tq2. ko xyah bli, ko dh aktif dh. ni utk org2 mls bsenam. wahaha

jengae July 23, 2009 at 11:25 AM  

sbenanye kunaz..selama aku bersenam tak penah kurus. aku amek HL gak LOL!

then after da lose some weight terus semangat nk workout..nk lari pon da rase bes...itulah cerita yg sebenar.

kunaz July 23, 2009 at 12:15 PM  

hahahaha! bapak lawak ko jengga. ha tula kn, ble dh diet dgn herbalife rs cam nk switch ke gaya hidup sihat. rs jd lebih conscious ttg calorie n so on. best2. ko trn bape kilo kah?

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.