Big Apple


Best siot cuti hari Jumaat. Last week pun cuti hari Jumaat (Labour Day) and this week Wesak Day plak. 3 days of weekends seems so perfect lah. Hilang abih stress kat ofis. Huhu... Can anyone propose to PETRONAS management to work 4 days a week only? Mau kene buang keje pasni. Ciri-ciri pekerja tak cemerlang sungguh. Hihi...

Btw nak cite, kat Miri nie supermarket terbesar adalah Bintang Plaza. Terbesar pun, saiz dia lagi kecik dari Sogo kat KL tue. Haha! But then, Bintang Plaza is going under massive renovation now. It's getting bigger now and I love its new design.

Banyak kedai yang tak pernah ade kat Miri nie dah start ade. The biggest example is Big Apple. 3 kali saye pegi sana, queue panjang gile nak mampus. But then semalam me and hubby berjaya gak beli donat kat Big Apple too.

We bought a box of Big Apple donuts. Seme sedap but here are my favourites:


It's Alien (top) and Cheese (bottom). I've been waiting for Dunkin Donuts to arrive Miri, but then I feel like Big Apple is way better than Dunkin Donut. But still, ade donut Dunkin yang saye suke till now yang Big Apple takley challenge.

Aihh teringat lagi donut cheese Big Apple. Rase cam nak meleleh air liur.. Huhu... You know what, me and hubby baru lepas makan masa tue. We bought the donuts and plan to eat them at home or somewhere near the beach (kami kuar jalan2 jugak semalam), but then tak sampai 10 minit seme abih dalam kete. Comot mulut2 makan donut. Huhu... Best best.. I love my weekends! Huhu...

Owh, harini Mother's Day. Selamat hari ibu buat mama. Semoga tabah mengharungi hari2 mendatang tanpa abah di sisi. Selamat hari ibu buat mak jugak (mother in law). I love you both.


0 comments:

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.