Personal Make-up Course

Banyaknye update weekends nie. Trust me, banyak lagi yang tertinggal actually tapi tak sempat dah kot nak update. Tengokla bebila free plak nanti. Antara bende yang saye akan update later adalah... I'm going to change my job as BWE engineer soon. Jeng jeng! Haha!


Personal Make-up Course


Oklah. Just wanna make an advertisement here. Trainees perempuan kat BWE nie berminat nak attend kelas mekap personal saye. Kelas maybe akan buat dalam bulan March nie gak, sepatutnya this weekend tapi diorang nak cuti balik kampung plak.

So, if ade sesape yang minat nak join sekali, blehla contact saye. Since saye buat course nie khas untuk trainee, course fee memang murah sketlah dari biasa. Sian diorang, trainee je kan. So, if korang nak join time yang sama dengan trainee tue, harga pun akan dapat murah jugaklah.

Saye akan ajar cara guna 3-5 jenis foundation yang berbeza. Produk mekap adalah M.A.C dan Kryolan (makeup artist nye products). Saye akan ajar teknik mekap simple, siang, malam and special event dari A till Z termasuk cara pakai false eyelash.

Kelas akan buat time weekend only, lebih kurang dari kul 10am to 4pm camtu. Nak tau details, email/SMS je kat saye k? Okla, takmo update dah weekends nie. Esok Maulidur Rasul. Nak bace Quran. Haha bajet~~~~

2 comments:

f a i z a h 's March 9, 2009 at 2:13 PM  

ala kunaz...make-up course tuh kt miri je ek? nti bile2 wat la di semenanjung pulak...huhu

kunaz March 12, 2009 at 8:14 AM  

ha'a tula, sorila tau. this time utk org2 miri jek. huhu.. orait, if ade pluang one day leh wat kt semenanjung plak. tp byk tau klas mekap kt semenanjung tu. leh dok thn pilih. huhu...

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.