BWE Awareness Day

Sorry lambat reply message2 shoutbox and komen2 entry. Busy sket till tak sempat nak masuk blog sendiri.

So, Khamis lepas dah berjaya setelkan projek BWE Well Intervention Awareness Day. Roughly, awareness day nie untuk kasi awareness pasal BWE operation to other departments. Contractors yang work for BWE pun ade datang buat exhibition, including my husband. Hik hik...

Actually, seme bende agak last minute. Plus tak cukup tenaga kerja (BWE kan department paling kecik), tambah sakit bila ade yang tak kasi cooperation, maka workload jadi lebih sket. If devote untuk mende nie jek okla, tapi banyak jer keje lain yang jadi priority. Makanya, a few days before the event baru struggle mati-matian buat preparation. Huhu...

Tapi alhamdulillah seme dah setel. Saye jadi MC untuk event tue dengan sorang trainee. Overall, event tue oklah untuk a few days nyer preparation only. Adela a few flaws tp terkejut and terharu gak bile bace feedback forms dari participants yang mostly rate our program 4 and above.

And even ade yang puji we were doing a good job as MCs. Haha! Tak suke tau jadi MC actually, tak reti. Tapi dah tak cukup orang, belasah jela. Haha! Fuuhh lega gila dah setel event impian Raymond nih.


Streamyx

Update lain, Selasa lepas dah install Streamyx kat rumah nie. Yeayyy!! Dulu masa ade Piju, berebut broadband dengan Piju. Datang hubby plak, berebut 3 orang plak. Sakit jiwa sungguh. Haha!

Ha, sesape orang Miri yang nak install broadband tanpa susah2 nak pegi Telekom ke ape ke, bitau saye. Nanti saye kasi nombor ejen yang pasang Streamyx saye tue. Dia buatkan dari A-Z tanpa saya perlu keluar rumah langsung. And charge sama jek kalo pegi buat sendiri kat Telekom seme tue. Huhu...

Now tengah update pakai wireless Streamyx. Piju dapat beli router Apple yang harga asal RM399 dengan RM50 sahaja. Sayang tol boss Piju tue kat dia. Nanti saye update pasal perkembangan Piju kat kedai Mac Apple tue one day.


Private Blog

Owh actually, pagi nie saye dah off-kan blog nie kejap. Tapi tak sempat nak invite orang2 yang request untuk bace blog saye nih. Leceh jugak ek nak type2 email untuk invite nih. Arini dapat SMS/YM/Email bertubi2 suruh saya invite.

Since takde masa (arini busy berjalan2 bersama hubby), maka saya on-kan balik blog nie kejap. Oklah, nanti sambung lagi. Selamat menyambut Maulidur Rasul yer seme orang.

2 comments:

nadxoxo March 8, 2009 at 3:09 AM  

hehehe ramai sgguh peminat blog kak naz ni :D

kunaz March 8, 2009 at 3:21 PM  

nadiah, kalo msk bace2 finela, nie ade yg msk sibuk nk cari flaw. fedap kn? huhu...

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.