Mercun

Chinese new year dah abih, tapi mercun2 para kaum Cina di kejiranan saye nih blum abih stok lagi kot. Tiap malam dok meletup2. Bergegar jantung saye. Piju cakap, rumah nie dah macam kene kepung oleh tentera Israel.

Kalo nak main pun, janganlah main kul 3-4 pagi. Orang nak tido laaa.. Kalo nak main sangat, pegi main kat kubur Cina laaa... Diorang tido tak bangun2 dah. Haiihhh!! Kalo saye ade senapang, nak jek tembak sorang2. Pastu baling kat kubur Cina.

Yer saye tau, tak gune pun membebel kat sini. Tapi nak gak membebel. Haha!

Comments

Ashraf.K said…
kubur cina ada antu lompat2. derang takut. derang nak halau antu lompat balik kubur tu pasal baling dari rumah je.. haha
nadxoxo said…
3-4 pagi main mercun?? gila apa? aduhai..diorg takleh tdo kot. tu yg main mercun supaya org len takleh tdo gak cam diorg. dengki. haha
kunaz said…
hahaha! merepek ah ko ashkam. owh btw kn korang, lepas post entry tue diorang tak main mercun dah. best best.. huhu...

Popular posts from this blog

Susu Formula Terbaik??

Pengalaman Ber-Implanon

Pil Perancang Cerazette