Friendster vs Facebook

I'm in Ipoh now. Being left alone in this house yesterday since hubby was so busy at work. Sob sob.. Haha!

Aritu YM dengan Fahima. Banyaklah topic borak, especially pasal member2 yang bakal tunang, bakal kawen, bakal jadi parents, dan segala macam bakal. Haha! Then, I asked for Ima's pic during her engagement.

Ima suh saya join Facebook. Aisehh.. Dah ramai gile suruh saye join Facebook before this tapi tak pernah terdetik nak join. Bukan ape, takut tak sempat urus banyak2 site. (cam haper jek, cam nak urus company jek. haha!)

Then Ima promote abis-abisan ah. Maut nyer promotion. Owh btw, semalam tengok movie "Maut". Walaupun bagus cite tue, tapi jalan cite dia bosan ah. Haihhh... Abih RM16. Baik tengok Puaka Niyang Rapik kat umah. Haha!

Eh eh, back to Facebook. Ima said Facebook nih jauh lagi best dari Friendster. Maka saya pun register lah. Huhu... After dah register, terus dah ade 11 pending requests. How come aa? Isskk jakunnye saye. Dahla tak reti2 pakai lagi nih. Dapat 1st komen dari Jengga, menggelabah nak reply cane. Haha!

And then baru saya perasan memang dah ramai member2 join Facebook. Geng2 Civilrawk and May 02 ah especially. Yang takde kat Friendster pun bleh jumpe kat Facebook. Bagus bagus.. Huhu... Walaupun saya masih takley bezakan mane yang lagi best, yang penting saye dah register untuk be in the loop.

Hubby pun saya dah pakse join sekali. Haha! Tengoklah, if ada masa akan update profile kat situ. Gambar kawen pun tak ter-upload habis lagi nih. Haihh... So, sesape yang ade Facebook lagi, addlah kami yer. Huhu...



2 comments:

eimaeio January 23, 2009 at 10:45 PM  

hehe. best tau !! jom ramai2 FACEBOOK ! :)

sArR January 26, 2009 at 7:54 PM  

haha. exactly. Facebook la paling best! addicted ok!

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.