End of HSE Week

Owh thanks god HSE week dah habis. So suffered. Got a meeting at KLCC this coming 21st Jan. Kene present and slide tak siap2 lagi. Baru nak buat, sket2 kene gi SKO because of this HSE week. Dahlah parking tak cukup kat sana. Kami yang dari Mawar blok nie sangatlah menderita nak cari parking. Kadang2 dalam sehari 3-4 kali kene ulang alik Mawar blok-SKO.

Semalam event walkathon. Committee kene datang awal, kul 6 pagi. Then I had to be the spy untuk tengok2 if ade orang tipu masa walkathon. Bila jadi spy, means saya pun kene join participant berjalan dari SKO ke Piasau Boat Club then back to SKO. Jarak ntahlah, within 10-15km kot. Huhu... Balik umah, terus tidur sampai petang. Letih giler.. Huhu...

Isnin nie still kene pegi SKO untuk closing ceremony. My comment, HSE week nie agak kelam kabut, banyak bende buat last minute. Tapi yelah, nak seme perfect susahla kan. Semua pun busy dengan keje masing2. Kira dah cukup baik tolong sacrifice masa and tenaga untuk event yang takde kaitan dengan keje nih, just for the sake of KPI and LBVS I guess. Huhu...

So, 20 Jan nie saye akan ke KL untuk present kat KLCC 21 Jan nie. Amik unrecorded leave on 22nd and annual leave on 23rd. So, sambung cuti terus till raya cina nih. 27 Jan baru balik Miri balik. Yeayy leh balik Ipoh jumpe hasben! 31 Jan nanti hasben plak balik Miri permanently. Hooraayy!! Huhu...

So, plan kami adalah untuk jalan2, tengok movie and makan2 kat Ipoh. Rindu food2 kat Ipoh. Kitorang ade banyak kedai fevret tau. Tokey kedai sampai dah kenal and hafal makanan fevret kitorang. Huhu.. My favourite tomyam is in Ipoh. Tak jumpe lagi tomyam best kat Miri nih. Huhu...

Then 24 Jan nak balik Kedah jumpe parents-in-law. Lepas nie susah dah nak balik since both of us akan stay Miri dah. Then, nak pegi wedding Syazwan kat Alor Setar. Memule plan nak pegi yang belah Besut on 27 Jan, tapi rasanya cam tak sempat nak balik Terengganu. And kebetulan memang nak pegi rumah parents-in-law kat Kedah, pegi majlis belah pompuan jelah.

So tue jelah update untuk kali nie. To Syazwan, selamat pengantin baru. To hubby, wait for me ya! I love you! =)


3 comments:

Blog hopper January 20, 2009 at 4:37 PM  

Quote:"Plan kami adalah untuk jalan2, tengok movie and makan2 kat Ipoh. Rindu food2 kat Ipoh. Kitorang ade banyak kedai fevret tau"

And you said in the previous post that you are officially overweight....

kunaz January 20, 2009 at 8:48 PM  

yes both facts are right =)

jengae January 27, 2009 at 9:37 PM  

suweettt sebut nama aku!!! facebook adalah tool terbaik utk menyebok hal rakan2 dan rakan kepada rakan2..sbb itu dia bes. Keep on clicking at "home"

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.