Our Wedding Photos



Ok, I have uploaded my wedding photos in my online photo album. Boleh tengok kat link nie http://kunaz.myphotoalbum.com. Dah seminggu upload tak sesiap lagi okay! Tapi bolehlah nak tengok mana yang dah upload. To those yang lama dah mintak, bleh download from sana ok?

Owh, if nak tengok x-utpians yang datang haritu bleh tengok gambar start nombor 153 onwards (tak sure dah fully uploaded ke tak up to that numbers) Kat Friendster pun ade upload dah sket.




Saye suke photographer untuk baju pink nih. Dia tak buat banyak editting, tapi gambar dia originally cantik. Huhu.. I put some here tapi size dah dikecikkan untuk mengelakkan kelambatan meng-upload. Benci tol uploading nih. Huhu.. Btw, ade 2 folder gambar kawen lagi tak upload - akad nikah and reception. Adehh.. nantilah...




Ok, sila tengok gambar pengapit my hubby yang pakai baju light pink tue. Tue actually baju yang hubby beli untuk pakai time wedding. Tinggal nak hantar jahit sulam jek. Then I said "Eiii... ape nih pink pucat lesi nih. Saye nak yang striking" Hehe... maka saya pun pilih sendiri pink yang saye berkenan di hati.




Tengok sayang, kan cantik tue. Nampak berseri2. Hehe... Ramai yang tanya "Sanggup ek Zak pakai pink.." Sayang nyer pasal kan abang kan? Hahaha! Thanks sayang, it had been a very wonderful day...




I like the above photos very much. Hmmm.. really miss my husband right now. I love you sayang. Cpatlah 6hb...

Comments

Zsa Zsa said…
oooooooohhhhhhhhhh very d chanteq~ adekah itu shafaf yg tgh amek bunge tu?
kunaz said…
haaaa! tepat skali! tere ko estimate. ko pakai hukum fizik ke? haha
apih said…
kunaz, sape photographer korg ek?
kunaz said…
www.ahmadbob.com
memang best dia. tp next year dia maybe dh x amek job sbb dia nk keje oversea. ko nk kawen ke apih? bile? smpt aku kepoh. haha!
apih said…
bkn aku yg nk kawin..membe2 aku nk kawin...haha.
tp aku nk kawin gak, lmbt lg kot :D
kunaz said…
waaahhh ruby!!! gotcha finally!! haha! thanks2 ruby =)

apih, suh ah member ko try. best photographer tue. kem slm kt ida! =)

Popular posts from this blog

Susu Formula Terbaik??

Pengalaman Ber-Implanon

Pil Perancang Cerazette