Owh My PPA~~~

I'm not feeling good today. Seriously. Rasa tak bersemangat and jiwa tak tenteram. Maybe sebab penat travel tak hilang lagi. Semalam saya sampai rumah kul 11.30 malam, letak badan atas katil jap, gayut2 dengan husband, pastu tertido sampai kul 5 pagi. Tido dengan baju kurung and contact lense pun tak bukak.

So today, I went to the office early but so "demoralizely'. Dahlah PPA baru nak buat arini. Esok dah dateline. Orang len punyela berminggu2 spent masa buat PPA nih. Supervisor lak takde. Sejak hari raya haritu till now, baru sehari setengah saya dapat jumpa dia. Confirmation forms saya dah hantar berminggu2 tapi dia tak review lagi till HR dah email sound2 cakap nak hold gaji bulan nih. Duuhhh...

Saye jadi moralize kejap bile pegi open house BME department. Bab makan otomatik aktif. Antara early birds yang datang tadi. Hehe...

Arini 6.30 pm baru balik rumah sebab buat PPA tu pun tak siap lagi. Lemau and slow gile arini. Plus moody2 lagi. Huhu... Saye tak penah dah stay back kat ofis sejak pindah rumah sewa baru nih. Love being in this house so tak kire keje tak siap, saya akan balik jek to spend my time here. Tapi arini terpaksa. Best jugak balik keje time2 dah gelap and lampu jalan dah nyala. Huhu..

Lepas publish entry nih saye nak sambung buat PPA. Malas gile. Penat. Rindu hubby lagi. Problematic sungguh saye arini. Haha! Hadoiilaa PPA. Takpe2, tinggal 50% lagi nak siap, tapi tue supervisor tak review lagi. Hopefully sempat send before dateline esok (before noon). FYI, semua BWEians baru start buat harini. Punyela dasat. Haha!

0 comments:

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.