Bored Bored Bored

Now kat KLIA. Sampai kul 5.15 pm tadi. Next flight ke Miri kul 8.40 pm nanti. Nak muntah dah nie. Taktau nak update ape, and since dah kene tagged by Ieja, ade gak mende nak isi sementara tunggu flight nih. Huhu.. Ieja, sebbaik tag soklan sket jek. Keep it up! Haha!

Berapa helai baju raya anda tahun ini?

1 helai sahaja. Kaler hijau, kain hantaran kawen. Tapi saya tak pakai yang tue. Pakai kaler hijau lain so that leh match dengan baju hubby. Btw, baju hijau yang saye pakai tue pun kain hadiah dari mak mertua. Huhu..

Apakah makanan raya tradisional kegemaran anda?

Saye pun suke rendang tok!!! Penah ngengada plan nak buat rendang tok masa kenduri kawen, tapi cane ntah buleh lupe. Haha! Bahaya nih kalo makan dengan Ieja. Gaduh2 berebut nanti. Haha! Btw, if balik kampung, saya suke makan tapai yang nenek saya buat only!

Apakah biskut raya kegemaran anda?

Saye suke chocolat chip + cornflakes cookie + mini popiah goreng yang family kitorang produce only + biskut kacang + almond london + tart nenas. Ade harapan dapat kencing manis jek nih.. Huhu...

Bape banyak duit raya anda dapat n spend untuk bagi kat bebudak?

Haha! Soklan nie tak valid untuk raya tahun nie. Since tak balik, takyah kasi duit raya kat bebudak. Alhamdulillah.. Haha! And sampai bebile pun takkan dapat duit raye dah kot except if saye pakse hubby kasi. Haha!

Apakah aktiviti malam raya korang?

Kami tengok TV + makan2 + borak2 + gelak2

Who to tag?

None yet, for the time being. Tunggu dapat tagging yang hot2 sket. Hehe...


A little update pasal meeting kat PMO. Jumpe ramai lak x-UTPians this time. Jumpe Sara and Fisza kat Awana Kijal. Jumpe Bunyamin kat airport KT. Pastu x-utpians yang keje kat Kerteh sah2 la akan jumpe kan so xyah listkan lah. Btw, so happy Kak Yati grupmate wastewater dulu dah pregnant 2 months! Congrats! Huhu...

Dapat makan nasik dagang masa bekfes kat Awana. Rasa nak menitik air mata masa makan. Terharu. Sedap sangat and lama tak makan. Huhu..

Still kelakar pengalaman transit ke Kuching aritu. 1st time kene transit memang tatau nak gi mana. Saye with other 3 Chinese passengers ke hulu ke hilir cari kastam. Haha! And rupe2nye the 3 Chinese are the contractors from Dayang Enterprise, contractor SKO under BME (maintenance department)

My room in Awana bebetul menghadap laut. Tidur dengan bunyi deruan ombak laut. Sangat best bunyi itu. Huhu...

Haihh, I think PETRONAS better come up with some choppers for each region lah, just to send the staff to attend the meeting. Penatlah tunggu kul 8.40 pm nih. Haihh... Huhu...

0 comments:

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.