Benci Orang Pinjam Broadband!

Saya bukan manusia kedekut tapi barang yang paling saya berat hati nak kasi pinjam adalah my broadband modem!

Semalam ofismate dah pinjam, saya kasi ah sebab dia cakap nak buat PPA walaupun end up tak buat pun. Duuhh.. Harini plak trainee pinjam and lupe nak kasi. Saya dah sampai rumah baru sedar dia tak hantar lagi. Benci!

Being alone in this house, internet adalah nyawa saye! If saya jadi dia, dah buat salah tu, saya akan usahakan jugak anta modem tu ke rumah. Saya lak tak mampu nak arahkan suruh hantar walaupun dia hanya trainee. So now I hate myself for not being able to do that! Benci!

I pay RM99 per month to use it for 24 hours or anytime I like! Tadi rush balik umah nak main tenet coz I never use it during working hours. Kecewa gila.

Benci! Sangap! Nie update blog pakai henfon.


Comments

Ashraf.K said…
ayok... kunaz marah... tak tauuuu...
kunaz said…
haha! arini dh dpt brodben balek. x marah dah. haha!
~lalala~ said…
aih kunaz.. mende2 g33k neh (modem/laptop/pc/bla bla) x yh ah kasi org pinjam... siyes.. i know ko baik n all, but dun trust ppl sgt kunaz..
kunaz said…
g33k? haha! tulaaa blom kuat lagi to say no. try to lah nnt. tq intan. ko slalu emo bagi pihak aku. haha!

Popular posts from this blog

Susu Formula Terbaik??

Pengalaman Ber-Implanon

Pil Perancang Cerazette