List Hantaran + Promo CD Mekap

Waahh makin ramai kawan2 yang mau kawen. Bagus2.. Since ramai yang tanye pasal hantaran, nie lah list barang hantaran kami aritu:


Pihak Lelaki to Perempuan

1. Duit Hantaran
2. Cincin (Habib) + Potpourri
3. Kasut (Vincci) + Handbag (Giossardi)
4. Perfume set (Tommy Dreaming)
5. Skincare set (Clinique)
6. Kain pasang
7. Al-Quran
8. Telekung + Sejadah
9. Jam (Alba) + Handphone (Sony Ericsson W910i)
10. Bunga telur
11. Towel

Pihak Perempuan to Lelaki

1. Kamera DSLR (Nikon D80) + Kit
2. Cincin (Habib) + Potpourri
3. Jam (Polo)
4. Kasut (Hush Puppies)
5. Kemeja + Seluar + Necktie
6. Wallet + Belt + Pen
7. Perfume set (Tommy)
8. Buah
9. Kek
10. Bunga telur
11. Al-Quran


Okay, semoga boleh dijadikan idea semasa pilih barang2 hantaran. Kami dah tak kasi tepak sirih dah sebab masa tunang dulu dah kasi. Memule memang ingat nak kasi barang keperluan jek seme, tapi bak kata mama, kene ikut adat sesket kasi Al-Quran and telekung seme tue walaupun dah ade banyak. Huhu..

Sangat2 nak update pasal honeymoon tapi baru lepas transfer gambar. Nak kene tengok balik gambar2 tue untuk recall detik2 manis semasa honeymoon. Huhu.. Try weekend nie lah.

Okay, nie ade iklan sket. Kepada sesape yang minat nak belajar makeup tanpa perlu attend course, bolehlah order CD MAC Cosmetics Training Manuals sebab kat dalam tue ade berlambak2 panduan makeup dalam bentuk video dan PDF files. Untuk keterangan lanjut bleh visit http://deartistry.fotopages.com

Okay, mahu berbuka puasa sudah. Next update most probably weekend nih. Selamat berpuasa semua!!

0 comments:

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.