Honeymoon Day 1 (18/8/08)

Sambungan dari introduction honeymoon bulan lepas:

It's been weeks. Need help from the photos to recall back the memory. What I remember Since kul 4.30 pm camtu baru kami sampai hotel, we planned to have a rest only. Setup2 barang2 bilik and baring2 tengok TV. Rasa cam malas gile nak keluar. Rasa nak tidur jek seminggu straight. Penat tak hilang2 lagi - accumulated dari Miri campur penat kawen.


Photobucket
Kat LCCT

Photobucket
Waiting for boarding time

Malam tu pegi jalan2 and shopping2 kat 1 Borneo - the 1st and largest hypermall in East Malaysia. Best ah, ade kedai MAC kat sini and telah berjaya habiskan around RM300 for only a few MAC stuff. Haihhh...

Photobucket
Kene candid kat MAC...

Photobucket
Again...

Photobucket
The hotel we stayed

Photobucket
My favourite shopping complex ever sbb got MAC... haha!

Photobucket
Right on time. Tengah mega sale. Huhu...


Sangat tepat pilihan kami stay kat Tune Hotel walaupun bilik kecik jek. Hotel tu attached dengan 1 Borneo, so bebile masa rasa nak beli barang, just a few steps away dah setel shopping. Nak makan pun senang. Nak tengok movie ke ape ke, takyah jalan jauh2 dah. And kebetulan tengah ade sale. Best2. Huhu...

Photobucket

Selain MAC, ni barang2 yang kitorang shopping malam tue. We bought 2 pairs of shoes + 3 pairs of socks and get 1 free pink teddy bear. Huhu... Kasut tue nak pakai masa nak pegi Kundasang nanti. Pastu shopping kat Watson sesket.

Pastu dinner kat Old Town and then balik hotel. Tengok TV sampai tidur time. Plan nak pegi cinema malam tue tapi kensel sebab penat sangat. Takut tertidur masa tengah tengok movie, membazir jek. Huhu...


2 comments:

bijoux September 21, 2008 at 10:36 AM  

wehhhh. best giler shopping kat mac!! sebek ade kedai mac kan kat sane. klo tak mcm harus la aku post kan kat kau ke. hahaha. boleh tak sometimes2 bile ko free ko wat la product review. mcm nape ko beli bedak tu..ape effect die..seswai utk wedding je ke ape ke.. klo nak reference wat review ko g je makeupalley.com

best entry ni byk gamba!!

kunaz September 21, 2008 at 12:00 PM  

ha tula.. lama gle aku lepak kat mac tue. zak buang air bsar lama gle pun aku x siap2 lg. haha!

laaa...if dh ade review kt website tu xyah dh la aku buat lg.. haha! tp aku phm kot maksud ko, based on my understanding la kn maksud ko? tgklah free2 nnt aku wat blog mekap lak. bile ntah.. huhu

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.