Last Weekend Before Marriage

Daisypath Wedding Ticker



Wahh!!! Weekend nie saya sangat energetic! Sabtu pagi lepas subuh kul 5.15 am terus mulekan aktiviti pack barang sebab pukul 10 am lori nak datang angkut barang2 saya ke rumah sewa baru. Bile dah transfer barang, rasa cam excited nak decorate rumah. So, saya telah ke 3 bijik kedai perabot and end up beli 1 kabinet dapur + 1 kabinet tv. Pastu pegi Courts beli TV and DVD player.

Hari Ahad jam 7.30 am pegi rumah sewa baru lagi sebab nak gi bayar duit sewa rumah kat landlord. Pastu pegi buat spa. Giler ah spa nih, cam kene santau. Saya tido tak hengat bile buat aromatherapy massage tue. Pastu pegi 2 shopping complex tapi kandas almost sejam cari parking. Ramai gile orang. Beli vacuum dengan kettle. Pastu pegi kedai perabot lagi. Beli lagi 2 kabinet. Excited lak and tengah ade sale gila2.

Pastu saya mulekan aktiviti kemas rumah sewa baru tapi tak banyaklah. Setup mesin basuh dengan peti ais, susun kabinet, etc. Peluh turun mencurah2 sampai basah kuyup baju. 5 hari lagi nak kawen saye pegi sibuk buat urusan lepas kawen lak. Takpe2 exercise.

Owh this is my last weekend as a single lady. Huhu... Tetibe excited di luar kawalan. I'm going to meet my fiance soon and then we'll become husband and wife. Canelah kehidupan kami lepas kawen, sebab before this we were so close as family/best friend. So takleh imagine cane kami bile dah bergelar husband and wife nanti. I assume it may take some time for the readjustment period, but we'll learn together, same as what we did for the past few years. Learning to grow love and develop a life....

3-4 hari lepas kami baru decide lokasi honeymoon. Lawak tol, dah waktu kecemasan baru plan honeymoon. Tiket flight sah2 mahal gaban. Takpelah, for the sake of love. Haha! Gelinyer ayat~~ Tak sabar nak pegi honeymoon. Teringat zaman2 kat UTP kami suke melancong, jalan2 cari makan, amik2 gambar, etc. This time, we'll be having the same activity but with a different status. Hehe... Wish us luck all!


1 comments:

Parchy August 9, 2008 at 12:21 AM  

pergh! siap shopping tu

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.