Cuti Kawen!!

Daisypath Wedding Ticker



Semalam saya MC. Last week almost everyday saya rasa dizzy and mild headache tapi sebab terlalu sibuk bergerak terpaksa lupakan rasa sakit tue. And Ahad malam lepas berhempas pulas mengangkut perabot, peti ais dan mesin basuh seme tue, malam tue badan saya cam shaking especially kat area lengan.

Maybe sebab dah teroveruse energy. Bangun tido pagi Isnin tue, saya masuk toilet nak amik wudhuk. Bukak jek lampu toilet tetibe pandangan saya cam blackout for a few seconds, sedar2 dah terduduk di lantai toilet. Saye pengsan ke? Tak sedar pun pengsan sebab beberapa saat jek. Pastu saya solat terhuyung hayang.

Masa tengah iron baju nak pi keje dah rasa tak best. Decide nak pegi klinik and doktor kasi MC 2 hari, tapi saya nak sehari jek. Need to be in the office today sebab dah last day. Malam nie my flight. And harini kepala saya masih berdenyut2 walaupun dah makan beberapa bijik Synflex. Mungkin dah tak cukup kuat kesannya untuk saya. Isskk... lagi 3 ari nak kawen ade jek sakitnye. Semoge tak pitam atas pelamin nanti. Haha!

Haa! Semalam dapat free facial and massage dari salun yang saya selalu pegi. Hadiah kawen katanya. Memalukan btul sebab after dah habis facial, saya main rempuh jek sliding door lutsinar salun tue. Kepala tengah pening2 lagi time tue, pastu tetido lak time wat facial. Bangun2 mamai langgar pintu. Adoihh...

Yezza! Malam nie dah nak naik flight. Overnight kat KL 1 malam then esok baru flight ke rumah. Harini dapat banyak call kat opis cakap tahniah, especially orang2 Borneo Games. Thanks everyone. Saye tak bawak balek laptop so tatau sempat update ke tak blog nie, but I'll try my best. Tapi nie tentative jadual saya:


6/8 - Sampai umah

8/8 - Akad nikah

9/8 - Kenduri

16/8 - Kenduri belah Zak

18-22/8 - Honeymoon

24/8 - Konvo

26/8 - Flight to Miri



Eh, saya takde pengapit lagi nih. Sape2 free nak jadi tukang kapit SMS me okay! Haha! So, I'm leaving on a jet plane tonight. Doakan kami yer. See you later!

2 comments:

~lalala~ August 8, 2008 at 4:24 PM  

ari ni ko menikah kunaz!! congratsssss!!! aku tgh kire2 ari neh nk g umah zak! wah wah! aku rs cm nk nangis lak gumbira tgk ko dh kawen.. sob sob.. haha

Parchy August 9, 2008 at 12:22 AM  

congrats kunaz! see u @ convo. hehe aku ada nnt

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.