Sejarah Takde Keje

Hari ini dalam sejarah. Saye takde keje kat opis. Most senior staff xde arini sebab ade course kat Langkawi. Saye wat housekeeping, borak2 dengan trainee, mengunyah2 kat workstation, balas2 email, merayau2 distribute kad kawen, jumpe BD (BD sangat best!) Mungkinkah sejarah ini berulang lagi? Kita tunggu..... Hahaha!


2 comments:

nadxoxo July 10, 2008 at 4:38 PM  

hi kak naz!
nadiah di cni~
dh dekat dh tarikh kawin..syoknye~
mcmana persiapan? ok kah?
kak naz, nadiah nk tunang 18/8 ni. ingat nak mtk kak naz makeup kan tp majlis kat belah laki 19/8 kan? uu sedeynye~
btw, ade tak kenal sape2 yg leh makeup kan nadiah masa tu? (area kat2 umah kite lah kan :D)

kunaz July 12, 2008 at 4:10 PM  

hi nad!
18/8 ke? congratttss in advance
k.naz nye reception kt kedah 16/8 so maybe kt area utara lg till konvo.
orait, nnt sms k.naz k, k.naz kasi no makcik yg leh mekap tu

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.