Crazy Weekend

Haha! Makin nak kawen makin merepek plak saye nih. Jumaat malam me and Shawn keluar belanja Suzie, SSI dari KLCC. Suzie jage Tukau and Siwa, a part of field yang saye and Shawn jage. Kami jaga Tukau, Siwa, West Lutong, Bakau, Baram, Fairley Baram and Asam Paya. Banyak nak mampus. Benci! So kami makan2 sampai lewat malam.

Sabtu pagi pegi kuar dengan Kak Laily. Pastu pi buat facial. Nak dekat malam baru siap. After siap sambung shopping kat Emart plak dengan Kak Laily. Balik shopping saye mekapkan muke Kak Laily sebagai persiapan nak mekapkan model bridal fashion show esok tue. Leh visit fotopages untuk tengok muke Kak Laily.

Haa! Lupe lak nak cite, tetibe time2 tengah kalut sibuk macam2 bende ni, adela plak a few offers suruh mekap. So far accept yang untuk bridal fashion show kat Boulevard, Miri. So pagi Ahad tue pegi breakfast dengan housemate kat Hole No.9. Abih bekfes terus angkut beg bom tue pegi mekap. 4 jam stret mekap sambil berdiri. Bengkok tulang belakang!

Setel seme dalam 3.30pm. Balik umah rush solat zuhur and tunggu asar trus. Kul 4.15pm keluar rumah balik sebab Raymond wat besday party anak bongsu dia yang baru berumur 1 tahun.

Pastu arini sakit belakang horror gaban. Tapi hepi sangat. The fashion show was successful. Tapi sayang saya tak sempat amik banyak gambar. Will update later if dapat dari source2 tertentu. Owh lupe, saye ade mekap model lelaki gak aritu. Haha! Abang Jay nama dia. Dia cikgu catwalk part time.

Haiihh ape nak jadi dengan saya nie. Nak dekat sangat dah kawen nie, sibuk lagi dengan macam2 aktiviti. Ramai dah sound saya nih nampak macam taknak kawen. Haha! Owh, lately ramai lak puji saya cakap muke nampak makin berseri2. Haha!!! Tak cukup tidur, tulang belakang bengkok pun diorang cakap berseri2. Huhu...

Next weekend hari Ahad dah book nak buat spa. Nak overhaul balik badan nie haa.. Haha... 5 hari sebelum kawen baru sibuk nak pegi spa. Pastu ramai lak yang ngengada kasi banyak pantang larang orang nak kawen. Takleh kene embunlah apelah. Hadoiiii sorilah xde masa nak berpantang2 nih. Saya serah jek kat Allah cane2, yang penting saya ikhlaskan hati dan niat... Fuuuhh penat! Tak sabar nak pegi spa!! Haha!

0 comments:

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.