SBO, Kota Kinabalu

Now cite pasal KK Sabah lak. Before that lupe nak bitau, the meeting and presentation berjaya berlangsung dengan baiknye. Alhamdulillah...

KK sangat super best!! I wish akan ada peluang stay kat sana for a few months/years one day. Banyak shopping complex, nice city, banyak kemudahan, bersih, etc. Tapi sayang sungguh, selama seminggu saya kat KK tue saya takde pun peluang ke Pasar Filipino yang femes jual aksesori cam mutiara seme tue.


Masa pindah ke Hotel Meridian, malam tue Wan MSR and Soul belanja saya dinner. Makan ikan bakar lagi. Thanks Wan and Soul!! Hehe.. Lepas tue singgah apartment Soul kejap tolong dia angkat barang. Dia baru pindah masuk apartment tue. Look at my ugly face. Dah penat takley handle dah time tue. Huhu..

Keesokan lepas meeting kat SBO ada Team Building plak kat Kinarut Sabah. Tak hilang lagi penat Borneo Games and stay up untuk presentation dah kene buat aktiviti fizikal yang lasak straight dari 8am-4pm. On the way pegi Kinarut saya tidur jek dalam kereta. Huhu...


So tue gambar saya and groupmate saya before buat aktiviti high rope challenge, yang meniti2 tali2 yang ala2 kat Sungkai tue. Group campur2 orang PMO, SBO and SKO. Belah kanan sekali yang pakai baju grey tue is Eddy. Aktiviti lain yang kene buat ialah flying fox, wall climbing, bungee trampoline, kayak and lumbe transport yang cam motor and kete kebal tue. Ape ntah namanya tapi sangat enjoy lumbe kete tue tepi pantai.



Ha, tuela antara kenderaan2 yang kami main tue. Sila tengok lelaki yang botak tue. Itulah Raymond puan2 dan tuan2, my boss yang sangat kelakar dan best. Haha!

Saya sangat suke kayak!!!! Believe it or not, that was my 1st time main kayak. Kat laut pulak tue. Sangat super best. Disebabkan tak cukup partner, saya kayak dengan Mokhtar, staff dari SBO. Sangat saspen masa ombak kuat sebab canoe tue jadi cam huyung hayang. Owh please, saya tak mahu basah. Tengah period dowh... Huhu..

Overall team building tue berjaya mencapai objektif di mana setiap WIE (well integrity engineering) staff tanpa mengira pangkat dari SBO, SKO dan PMO dapat bergaul and built a good teamwork.

Malam tue naik flight. Esok terus sambung keje. Saya demam esok tue tapi tak dibenarkan amik MC sebab hari Isnin (esok) ada meeting dengan production and SSI people dari KL. BWE yang kene organize this time. Meeting Isnin tapi hari Khamis baru nak start seme bende. Kire ada Khamis and Jumaat jek untuk setelkan seme bende.

Saya kene jadi MC, tukang present, and tukang buat minute of meeting. Damn! So selama 2 hari saya bekerja keras di ofis dalam keadaan demam. Wish me luck tomorrow~~~

0 comments:

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.