I'm Screwed Up!

Tomorrow I'll be leaving Miri for Kota Kinabalu. Lusa dah start Borneo Games. I was having a very long rest, 2 weeks tak silap tak turun training langsung. Saya pepandai jek assume saya akan jadi reserve since my shoulder condition is so bad. Doktor pun tak kasi main. If jadi pape, dapat ke tak ntah claim insuran sebab doktor dah kuarkan surat jangan main.

Tapi, yesterday and today saya turun court badminton tue, for the sake of teamwork only. Cam tak best plak dah dapat banyak barang2 free + elaun lagi saya tak turun langsung. Yesterday was okay sebab saye main dengan sungguh sopan santun. Saje nak test bahu okay ke tak. But today, I dropped my shoulder again. So painful, Tuhan jek yang tahu.

And I don't understand why do I still have to play for the competition even ade sorang lagi yang sihat walafiat yang boleh ganti tempat saya. The choice they gave was just I have to play bahagian depan net jek. Kire main bola net jelah (which saye tak pakar langsung) and let my partner do the smashing. If saye terpaksa ke belakang pun, I have to do the "drop ball".

Duhhh.... I was so good in smashing. I feel so feminine if I have to play in front all the time. Bajet masculine betul. Ahaks! Tapi betullah, dah kondisi macam nie, what I have to do is playing smart rather than playing hard. But it's always better if I don't play at all. Haha!

Last 2 days nie kami practise half day start dari pagi. Kire Lepas lunch hour baru balik ofis. Japgi saya nak gi ofis dah. Semalam saya tak sempat bukak komputer pun lagi, Eddy dah datang kasi keje macam2. Saya Borneo Games 13-16 Jun. 17-18 Jun sambung meeting kat ofis carigali Sabah plak and I have to present on that day. Semalam kelam kabut cari material.

So tiring. Tatau bleh handle seme nie ke tak. Tatau cane competition nanti. Tatau cane meeting nanti. Saya sakit bahu tapi still kene main. Saya tak tau pape bende yang nak present tapi kene gak present. Time is so limited and I'm not sure sempat prepare ke tak seme bende perfectly. Owh I'm so screwed up!! Just wait and see jelah ape yang terjadi bile saya balik dari Sabah nanti. Huhu...


0 comments:

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.