End of Luxurious Life

Today's going to be my 2nd last day in the hotel. 5 May dah kene check out. Cuti besday agung haritu saya, Syahnaz and Lily keluar survey kedai perabot. Banyak kedai pegi and decide nak beli kat Desmond Furniture sebab tengah ada Gawai Sale. Tapi kedai tu tutup, so harini saya pegi lagi ke sana sorang diri naik teksi sebab Syahnaz ada games kat Kota Kinabalu. Berjaya beli single bed + tilam + almari baju yang bercermin (penting untuk mekap. haha!) + delivery with just RM400.

Arrgghhh!!! After 5 weeks being pampered with luxurious hotel and superb services, tak lama lagi saya akan jadi bujang lapuk who stay in a smaller room with cheap furnitures. Huhu... Takutnyerr!! Sebab dah biasa makan mewah and banyak everyday and yang paling penting dah terbiasa mandi air panas tiap pagi. Kat umah sewa if nak mandi air panas kene boil water ah. Haha! Makan tak kesah sangat sebab memang nak diet pun. Now takley diet lagi sebab dapat free foods. Sayang woooo tolak rezeki. Huhu...

Owh lupe nak cite, masa keluar dengan Lily and Syahnaz kami pergi jalan2 di Tanjung Lubang. FYI, 3 of us adalah x-civilrawkians back in UTP and we're so close until now. Zak dah lantik Syahnaz jadi boifren kontrak saya sementara tunggu dia datang sini tapi cam Syahnaz tak menjalankan tanggungjawabnya dengan baik terhadap saya. Saya merajuk tengah jalan suruh dia stop kete and turunkan saya dia buat bebetul. Tak gune nyer Syanaz! Haha!

Me, the rejected poll dancer with Lily


Me with Syahnaz

Lily with Syahnaz


Tak amik banyak gambar. Sejak PIPE aritu jadi cam malas nak amik gambar. Tapi, itulah a few gambar kami gedik2 kat Tanjung Lubang tue. Hehe... Gemuk dan hitam kan saye sekarang. Iskkk... Takpe2 lepas nie dah leh diet dah. Hopefully. Haha!

Oklah, if takde story yang best2, I might take a break fow a while. Need to do a lot of catching up with the new job. Really hoping that the working life won't wrinkle my face. I have a wedding coming up next. Huhu... Daaa~~~

0 comments:

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.