Goodbye Ipoh

Lupe nak insert cerita sampingan selain pegi kursus tue. Anyway, siang kami pegi kursus. Malam pegi tengok movie lak. Kurang sopan betul. Haha! Owh, lupe nak bitau, adik saya pun ikut ke Perak and dia bawak sorang lagi kawan haritu. So malam pertama tengok cite Duyung, malam kedua tengok cite Akhirat. Takdelah best sangat tapi okaylah. Saye bukan tengok untuk wat ulasan kat radio pun. Tengok suke2 jer. Huhu..

Pastu since aritu mungkin dah last time saya ke Ipoh (family Zak dah pindah Kedah + me and Zak akan kerja di Miri pasni so takde reason sangat nak ke Ipoh dah pasni) saya pegi jalan2 kat tempat kami selalu pegi dulu. Kami makan laksa kedah di Padang Polo. Terharu akak jual laksa tue masih ingat kami and siap belanja kami makan laksa + air sekali. Pastu makan nasik ayam claypot kat food court JJ. Pastu makan kat Old Town White Coffee. Erm, banyaklah tempat makan kami pergi sampai perut buncit cam anak toyol.

Kursus Sabtu-Ahad. Saya balik Isnin malam so sampai umah pagi Selasa. Isnin tue pegi shopping2 dengan adik time Zak pegi keje. Pagi Isnin HR Petronas tetibe call pasal report duty nih. This one saye akan cerita nanti. So I'm home now. But still takleh rest. Huhu...

1 comments:

parhcy March 29, 2008 at 10:54 AM  

welcome to borneo =)

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.