Congrats To Reef & Suna

OMG!!!!! Saye baru balik dari kenduri kawen my abang yang belah pompuan. Gambar tak sempat upload sebab malam nie nak naik bas ke Ipoh. Nak update cecepat nie. OMG againn!!! Just received an SMS from REEFJR (ade kat dlm link blog saye nih) that he's going to get engaged tomorrow. My goodness!!!!!

I knew him before masuk UTP lagi sebab selalu chat kat MIRC. And even after grad pun dia selalu keep in touch dengan saya. Memang kawan yang baik. Tapi saya sangat marahhh!!! Selama nie punyela selalu ngadu nasib cakap bilelah nak ade girlfriend, bla bla bla... Sekali dah nak tunang, dengan SUNA plak tue, my civilrawk friend.

Yang paling BEST lak tue, bila saya dapat tahu Suna dapat kerje kat Kerteh saye dah mule gossipkan Reef dengan Suna. Gossip memain jek, sekali realistic fantastic la plak. Hahaha! Mulut masin betul! Baguslah, mulut masin yang mampu menjodohkan orang. Haha! Baru sebulan kot diorang rapat and then terus bertunang. Bagus2... Tahniah and good luck!

So berita nie SANGAT mengejutkanlah buat saya tapi sebab sibuk tak sempat nak layan terkejut nie. Bile dapat jer SMS tue saye terus update blog nih, belum reply lagi SMS dia. Hehe... So to Reef and Suna, congrats sangat2 atas pertunangan korang. Patutla Reef ade tanye 22hb free tak untuk mekap orang? Mekap tunang sendiri rupenya. Haha! Sori yer Reef, if tak pergi kursus kawen, I will definately mekapkan Suna tue. So again, congratssss!!!!


3 comments:

Monitor de LCD March 22, 2008 at 12:07 AM  
This comment has been removed by a blog administrator.
~lalala~ March 23, 2008 at 11:25 PM  

kunaz... kt atas tu spam/scam.. delete die.. scammer sux

anyways.. adekh suna tu = hasuna yg slalu ngan fisza tu???

kunaz March 25, 2008 at 10:07 AM  

oraitt intan. right away =D
ha'a suna yg slalu dgn fisza tue. heeee~~~~

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.