15 Mac

15 Mac aritu merupakan hari yang SANGAT saya nantikan untuk bulan Mac nie. Itu merupakan hari terakhir saya mekapkan external client. 21 and 28 Mac nie mekap akak ipar sendiri jer. God knows how much I wanna call it a quit. Macam dah sangat penat. Maybe sebab banyak priority lain yang ter-pending, so makanya tak sabar nak habiskan keje mekap2 nie.

15 Mac jugak merupakan hari terakhir saye JV bersama Syazwan. Syazwan said, passion dalam fotografi dia pun dah mula menurun and I understand that. Sebab semua dah ada komitmen lain yang lagi besar. Dia pun sangat sibuk dengan kerja now. So good luck to him.



So this is us masa dah tamat majlis. Hissss Syazwan nih! Orang dah pesan jangan buat peace dia buat jugak. Degil! Ermm, anyway why do I look so gedik with that sort of smile eh? Huhu... I guess tue merupakan pertemuan terkahir kami sebelum saya ke Miri. Thank god majlis reception Ayu and Yanddi tue sangat meng-happy-kan.

Majlis diorang kat Kuala Besut jek (about 15 mins from my house) tapi saye kene gi mekap di Chalok which is about sejam suku dari my house. Then dari Chalok follow dia balik ke Kuala Besut. Saye drive terhuyung hayang sebab ngantuk. Owh, that was my 1st and last time pegi mekap jauh2 secara sorang2 tanpa driver. Haha!

Saye gerak dari rumah seawal pagi dalam kul 7.30 am and balik rumah selewat petang dah nak dekat kul 7pm. Lambat sebab ade buat sessi outdoor jugak. Kene wat lewat petang sebab panas. Salah satu scene adalah di dalam kandang lembu. Siot Syazwan, sampai miang satu badan saye sebab duduk dalam kandang tue. Walaupun saya hanya duduk dan tengok (berbanding dengan pengantin yang siap posing2 guling2) tapi saye yang mengalami kegatalan terlebih. Badan cap ayam btol. Haha!

Ayu and Yanddi pasangan paling sporting and kelakar saye pernah jumpe. Walaupun saye macam dah habis limit dah penat tapi masih mampu gelak dengan horrible sekali haritu dengan lawak2 mereka. May Allah bless both of them. Bile balik rumah, saye tau 1st thing yang saye patut buat adalah mandi but I chose to sleep 1st. 15 hari tak cukup tidur. Huhu...

Malam 15 Mac pulak Zak naik bas dari Ipoh datang sini untuk shopping barang2 pegi Miri nanti. He's with me right now, tengah tidur kat bilik tue. Will update about this shopping things later. Yang penting saye sangat lega 15 Mac sudah berakhir. Yeahh!!!


P/S : Tak payahlah nak menyamar pakai YM orang untuk chat dengan saya. You are still a terrible liar walaupun saye dah nampak progress penipuan kamu sudah makin meningkat. Sekian!


0 comments:

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.