Ibu & Anak Kucing

As promised, these are the pics of the kitten and its mom. They're so sweet people. Dahla lari dari rumah and come to my house together, pastu semua aktiviti lain pun diorang buat bersama2, except bile time bermain tue mak kucing tue akan slow sket. Dah tua kot, lutut pun dah tak kuat. Haha!


Walking together....


Eating together....





Playing together....


Watching together....


Sleeping together....


And loving each other....


Hehe... memang sungguh takde keje pegi amik gambar2 diorang. Gambar tengah berak jer yg belum amik lagi. Hmmm.. takkan amik kot. Nanti orang tuduh saye gile. Haha! Btw, mak saye selaku ahli lembaga penapisan tak luluskan nak bela kucing nih sebab kami semua memang tau bela jek, berak kencing semua dia yang basuh. So, diorang duduk kat luar rumah jek. Ade kerusi kusyen lama kat luar tu so diorang tido kat situ tiap malam. Siang2 baru diorang masuk rumah utk main2. So far, diorang berdisiplin lagi laa... Hehe... Sekian.


Comments

Iman said…
haha. aku ingt ko tipu2 je nk uplod gmbr kucing kat blog. haha mmg xde keje wey naz
kunaz said…
haha! sampai ati ko ingat aku tipu. btw, pnat weh layan kucing. lagi pnat dr jage sarah. sbb sarah xley lari2 lagi. nie aku tiap ptg men kjar2 dgn budak kecik mate biru tu. haha!
~lalala~ said…
welcome to the world of menjadik mak kucing kunaz~~~ hehe
nELLIE bEBEH said…
akak tak risau ke tuan punya kucing tuh dtg carik n amik balik? hahaha... aishhh ingtkan akak tak suka kucing since tak pernah nmpk akak maen ma kucing d rumah harituh.
kunaz said…
intan : yer selamat tp aku definately xkn jd sebagus ko okay! i can but i dont want. i used to love 1 cat a lot, ble dia mati terkesan di hati weh. so ni jage bese2 jek. hehe

nellie : akak x bela dia nalai, ltak kt luar umah tu jek tp dia xmo blah2. haa tu la nalai! byk lg xtau psl akak nih. haha!

Popular posts from this blog

Susu Formula Terbaik??

Pengalaman Ber-Implanon

Pil Perancang Cerazette