Memori UTP : Part 1 (Juniors)

Demmit!!! I miss UTP already. Semalam kemas2 folder gambar dalam hard disk nie, and of courselah byk gambar2 yang bertemakan UTP. Saye start ngemas folder gambar model2 junior yang saya mekap masa kat UTP dulu and I miss them a lot. Intan, Tie, Dayana, Azra, Fara, Yati and Bella, thanks a lot sbb muka commercial korang berjaya menaikkan nama akak slowly. Huhu.. Rindu sgt kat korang....

Teringat kat Dayana yang susah payah masakkan spaghetti untuk saye. Teringat kat Fara yang period pain mase tengah mekap. Teringat kat Yati yang tau sengih jek, senyum tak reti (huhu). Teringat kat Bella yang selalu lepak2 atas katil sambil tengok katalog. And teringat kat Azra yang muke cam Rita Rudaini tue. Masa exam week dulu, teringat dialog kawan2 Azra "Azra, tadi aku nampak kakak ko kat lebri. Tapi dia tak study pun, dia tengok tunang dia study jek" Haha! Memang siot budak2 nih!!

I miss my housemates much more. Intan, Pana, Tie, Maya, Kuin, Yong, Nalai, Shikin, Ros and Nuyu, you are all great gals. I love you forever. Mmmuahs2! Hehe... Owh, thanks to Sabrina yang recall blk nama Nuyu, masa tengah compose entry nie tlupe lak nama dia and Sab yang tolong ingatkan. One unique thing about Sab is, she's the only junior kat UTP tue yang called me as "kakak" instead of "akak" or "Kak Naz" huhu...

And to other juniors pun samalah. Nak credit semua kat sini memang tak habis. Especially to juniors batch Jan'03, thanks a lot for making my life so wonderful. You see, I don't have any sisters at home (as I'm the only girl in my family). So, rase best sangat bile bersama2 korang. I feel so "kakak" and I miss how you call me "akak" dengan manjanya everyday. Sob sob...


Hehe.. takde keje. Nie gambar masa tengah touch up Bella masa sesi model photoshoot last sem. Look at my jari telunjuk. Yang merah tue adalah totally daging bercampur darah beku. Bella model 1st saya after incident saye tercabut kuku. Huhu...


Nie plak gambar tengah pakaikan tudung utk Tie after makeover. Tie nie antara junior yang paling saya sayang. She was my housemate and dia adalah model terawal saya bersama Intan. Makeover nie dibuat masa bulan puasa. Haha! Plan nak letak gambar housemates tapi semua gambar freehair. Eheh!

0 comments:

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.