Edda's Engagement



Yesterday (4 Jan) was my 1st makeup job for the year of 2008. And 1st job untuk Syazwan jugak. This time the engagement ceremony was held in our hometown jek, Besut tercintaaa! Hehe... Semalam pegi mekap anak district officer (DO) Besut, merangkap boss ayahanda saya. Huhu...

It was a very happy day sebab dapat kenakan Syazwan. Well, saya nie nama jek dok Besut tapi tatau byk tempat kat Besut nie and Syazwan selalu berlagak2 dia hebat tau seme jalan kat Besut. Semalam, we went to Edda's house separately and wahahaha Syazwan sesat tak jumpe jalan. Sesat yang kronik sampai adik Edda kene gi amik. Wahaha! Suke2..

Tetamu yang datang semalam mostly kenal my parents. Yerla kate 1 ofis kan. Tapi saya lak yg bermasalah. Saya dah tak recognize much faces. Tatau nak hipokrit cane semalam utk jaga hati. Last2 ngaku jek tak ingat. Hahaha! Nak wat cane, last jumpe masa saya sekolah rendah. Pastu dah start belajar jauh. Pulak tue saya nie memang selalu prob nak ingat orang. There was one guy kat UTP. Kitorang pernah bertembung kat UTP and 2-2 buat muke cam pernah tengok each other. 2 sem saya cuba ingat kat mana saya kenal dia and nie sampai dah grad still xingat. Haihh...

Majlis semalam sgt smooth sbb ade sorg makcik yang sangat tere bercakap and dialah yang jadi organizer utk keseluruhan majlis. So semalam saya enjoy2 jek rest2 makan2 lepas mekap. Hehe.. Overall, sangat enjoylah semalam. Thanks to Edda. Dapat lagi sorang kawan baru. Ukhwah ukhwah... Hehe...

So untuk tengok gambar semalam silalah masuk fotopages saya, tp tue kamera saye sendirilah. Owh, semalam baru dapat CD gambar2 masa Tpot bertunang aritu dari Syazwan and dah update jugak kat my fotopages. Have a visit! Isskk... comparable gila kualiti gambar kamera saya and kamera Syazwan. Tengokla, bile saye dah keje dah kaye nanti, saye beli 8 bijik DSLR!!! Eheh!!


Huhu.. tue gambar Syazwan candid time saye tgh bergosip dgn makcik Tpot. Siot jek Syazwan, nampak saya lak cam kepala gosip kt situ. Hahaha!

Comments

x-utpian said…
mantaaapppssss cinoddd!!!
kunaz said…
alaaaa cinoddd jer kerrrrrr
x-utpian said…
ko pon mantap kunazzz. mantapss bergossip. sampai muncung2 mulut ko. hahahaha!
kunaz said…
cissss!!!! demm yu x-utpian. siotnyerrr!!! waaaa!! hello!! itu kami berborak pasal life okay!!! haha

Popular posts from this blog

Susu Formula Terbaik??

Pengalaman Ber-Implanon

Pil Perancang Cerazette