Dramatic 2008

Dulu, saya mulakan tahun 2007 with a very good head start and it continued that way until the end of the year. And tahun nie plak, my starting was so dramatic. Baru bulan January dah macam2 perkara berlaku. Terlalu gembira pun dah alami, terlalu terkejut pun dah alami, terlalu sedih pun dah alami, terlalu konfius pun dah alami. Pendek kata sangat dramatiklah. And I believe it's going to stay that way throughout the year, so I'd better get ready - physically, emotionally and mentally.

Initially, job in Miri made me feel trapped between thing that I like to do and thing that I have to do. Saye baru nak boost nama dalam industri makeup and then this Miri kind of kills it. But now, I don't know why but I start to look things at their brightest side. Teringat masa memula masuk UTP dulu. I felt the same way - trapped between my own choice dgn choice my parents. And end up, it was one of the best decision ever. Saye percaya, bila kite selalu ikhlaskan hati, Tuhan akan sediakan jalan yang baik buat kita. Jalan tue mungkin nampak berliku tapi mungkin ada syurga yang indah di pengakhiran jalan itu yang menanti kita.

Today, I woke up as a different person. Tetibe bersemangat kemas bilik and yang paling aneh, tetibe rasa excited nak gi Miri. Mungkin pengaruh Shikin yang sedang merantau under Schlumberger. Tak sabar nak experience an adventurous life like hers. Nanti boleh letak gambar and story banyak2 kat blog nie. Dah tua2 nanti boleh bace balik. Boleh berlagak dengan anak2. Haha! I'm not planning to finish my 10 years of contract in Miri. Maybe 5 tahun jer kot, then mintak transfer ke Semenanjung. Life must have variety of excitements.

By the way kan, saya cam dah nampak sket2 hikmah di sebalik ketetapan nie but let me keep them to myself first. Yang penting, I believe that 2008 will be a dramatic year for me. As an actress of my own dramatic life, I hereby announce that "Welcome Miri! Tunggu yer, nak mekap orang sampai bulan Mac dulu." Hahaha!


0 comments:

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.