Enchanted

Last night pegi tgk Enchanted dgn Zak. Saye nie actually tak suke tgk citer yg tak logic lagi tak masuk akal cam Enchanted nie. Fantasy abis cite tu. A few times jugak saye tepuk dahi dlm cinema tu mengenangkan ketaklogikan citer tu.

The only reason saye pilih citer tu sbb Patrick Dempsey yang berlakon. "Awak, jomla tgk Enchanted. Kekasih saye yang berlakon" Haha! Yess, tue jer the only sebab saye tgk cite tue semalam. Saye sangatla minat hero filem tue, saye suke panggil dia Dr Sheppard jek (Grey's Anatomy) Owh, he's so charming and adorable, sgtla complete package utk seorang lelaki. Bak kate seorang actress dlm filem Sweet Home Alabama "Please tell me he has a flaw somewhere." Huhu... Conclusion, he's my taste laaa. Haha!




One interesting fact about Dr Sheppard is, his wife is a professional makeup artist, now jadi cam makeup advisor utk Avon. So I guess Dr Sheppard nie taste utk makeup artist kot. Plus, I'm an Avon people too. Ade connection kat situ. Haha! Apela saye dah melalut nie. Sori yer awak, berfantasi jap cam cite semalam. Haha! Owh, semalam setiap kali saye ketawa dgn telatah Dr Sheppard, Zak akan menjeling dari seat sebelah. Huhu, sorry honey. You are still the best! Hehe...


Btw, Enchanted masih boleh diklasifikasikan sebagai best. So, tgkla Enchanted. Bawakla adik2 dan anak2, pasti anda akan bergelak ketawa menontonnya (komentar skema) haha!

0 comments:

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.