Kuala Lumpur

Semalam pegi KL lagi kerana ada beberapa urusan. And buat kali ke-3 kami tido di R&R lagi. Bukan satu R&R, tapi setiap R&R yang ade sepanjang highway tue. Eheh!

Owh semalam jumpe Syazwan kat Shah Alam. Nyaris tak sempat jumpe sbb dia gi KL anta gambar tunang kat Tpot. Mase tu saye and Zak dah kat Shah Alam and dah nak bertolak balik Ipoh. Tapi disebabkan Syazwan telah mengeluarkan bunyi-bunyian yang manje dalam telefon, maka kami tunggu sampai dia kembali ke Shah Alam semula. Pastu dia belanja kami makan. Walaupun baru jek lepas makan dgn banyaknyer, kami terima pelawaan itu. Sumbat la jugak sampai perut buncit dengan makanan.

Saye baru perasan, semester nie byk kali la plak saye turun KL. Hmm, it's the place where I'm going to spend my next 10 years of time with. However, I'm planning to cut down the duration and return back to this lovely Ipoh. 5 tahun spent masa kat sini, I've fallen in love with Ipoh already. Japgi nak kuar Ipoh lagi. Tak sedar diri sungguh now dah study week, masih keluar merata2. Hehe...

Comments

~lalala~ said…
omg! ko dh fall in love ngan ipow kunaz? kalo jj tue x renovate diri sndri, n kalo ipow tue xde tgv n gsc, aku pn dh malas nk gi ipow.. haha.. n owh! n the mcd 24 hrs gak. hehe.
kunaz said…
oit intan, aku suke ipoh bkn sbb jj n tgv seme tulaaa. susah nk cte, it's the feeling yg ko rs ko dh belong to somewhere. aku dh bjaye absorbed tenaga kedamaian ipoh dlm jiwa aku. btol la org kate, ipoh ni retirement city. sesuai utk aku walopun aku br nk stat keje. haha!

Popular posts from this blog

Susu Formula Terbaik??

Pengalaman Ber-Implanon

Pil Perancang Cerazette