Final Semester Part 7

So, harini setel 1 paper. Alhamdulillah, soalan agak senang berbanding sem2 yang lps. Saya syukur saya masih boleh perform utk paper ini walaupun nyaris dah patah semangat utk belajar subjek nie.

Yes, I was given a week to study this particular subject. Walaupun saya pergi ke library hari2 sepanjang seminggu tue, tapi hanya semalam baru saya start belajar dengan seriusnya. Dok library main laptop wat bisnes, so tu mmg my fault la belajar last minit. But last night, I've got all the courages to study the subject. So after maghrib terus pegi library. Sempat cover 3 chapters out of 8.

Lagi 5 chapters plan nak sambung kat bilik. Sekali, housemate buat party mengejut. As a sign of support, joinla jugak walaupun hati dah tak keruan. Saya join sekejap then sambung belajar but bak kate Nazmi Syamimi la "Ko jgn dok bilik sebelah pantry naz. seme bunyi kat pantry tu will go stret away into your ears" Ha'a mmg betulla tu. And can u imagine I was studying, to be specific, memorizing in the middle of a party. Huhu...

All the noises only stopped at 3am but masa tu memang dah tak boleh input pape dah. Apa yang saya boleh buat hanya memblurkan diri. Clue tak terkata. Rasa heartless, waswas nak rasa tensen ke, marah ke, risau ke... end up saya hanya tidur and bangun balik setiap setengah jam.

But again, alhamdulillah nasib saya baik. Soalan agak senang and banyak yang saya sempat hafal tu keluar. So gembira dpt jwb 1st paper dgn baik and gembira still dpt spent masa with my housemates. So, this is the story of my 1st paper. Got 2 more papers to go. Gudluck to me!!! =D

0 comments:

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.