Dear Someone (again!!!)

Tulaaaa... sape suruh screw up dgn saye, kan Tuhan dah bayar cash. Saye bukan nak cakap doa saya makbul, saya nak cakap doa2 org teraniaya nie makbul. Dalam hadis pon ade cakap camtu, so please la pikir gune otak sket sebelum decide to screw me up.

You seemed so proud to distract me during my revision for exam. You giggled like a little bitch and you made this room like your own studio. Takziah la sbb tak berjaya jugak utk distract saya because I'm a positive person who always turn the negative things into good ones.

And today I can see that you are so distracted with your surrounding. Takziah la sekali lagi. I don't wanna say padan muka. I just wanna say it's what you earn from what you have invested.

Kalau saya jahat, saya yang dah lama abih paper nie banyak jek bende yang saye boleh buat for revenge. Saye boleh ajak kawan2 dtg bilik bergelak ketawa dari subuh sampai subuh pagi esok. Saye boleh turn on mp3 sampai highest volume. Ah banyakla bende saye boleh buat. Tapi saya tak buat. I'm a senior who still respect a junior like you. Maybe dia lupe kot dia junior and tanpa sengaja terbajet bagus. Takpela...

I go to the library everyday walaupun dah habis paper, leaving you in the room with your own privacy (walaupun fakta lain adalah saye pon dah tak larat nak ngadap muka dia even 1 second pon. yerrrkkkk!!) So silala hargai sket. And yang paling penting, silala hargai saya yang terima kamu tu selepas kamu di-kick-out oleh orang yang sepatutnya jadi roommate asal kamu. Napela saye tak senekad orang itu jugak utk halau kamu keluar dari bilik ini jugak.

Our cycle is too small walaupun saye tak sure whether you realize it or not. It's too small my dear someone, so takyah susah2 nak tipu or nak cover line ape, saye tahu jugak walaupun saye balik bilik hanya utk tidur jek. Owh, actually, dalam kebencian saya terhadap kamu, ade juga terselit rasa simpati. If I have the God power, I'll grant you a better life. Tapi tuela, saye kan manusia biasa yang kadangkala kemarahannye berada di luar batasan (cam sekarang niela..)

Waaahh.... it's such a big relief dapat tulis nie. Sori yer, this posting is not for you, it's for me. It's for killing my pain. Sorry for being a bitch again, this time as a graduated bitch. Haha! Once in a blue moon okay... huhu... Heh, lega2. So let's get back to the normal happy life. Owh, it's good to have you around by the way because it reminds me that this life must be up and down sometime. Tak boleh selalu berada di atas. Kena ada dugaan sket2 so that the life will be more meaningful. So, thank yer you kerana mewarnai hidup saye di final semester nie. Warna hitam kelabu. Haha!

7 comments:

Amie November 28, 2007 at 12:25 PM  

hehe.. marahnya dia.. xpe la akak.. sket je lg.. If she did not colored ur life wif 'hitam kelabu' u'll not see how pretty the other colors are. hopefully i had gave u a beautiful color. :)

kunaz November 28, 2007 at 12:32 PM  

ahaha! btul tu amie. tak lengkap sekotak pensel warna kalo xde kaler hitam dgn kelabu tu. haha! n for surela u r one of the brightest colour pencil in the box. hehe...

sweetytiey November 29, 2007 at 1:18 AM  

whoaaa~
it's really a hot story from ur heart..hahah~sure u feel a big realease now..

~lalala~ December 1, 2007 at 12:22 AM  

alaa... pendek gile... im expecting more!! len kali tulis panjang2 weh kalo melibatkn cite pasal ni.. demm, lepas ni dh x de lg cite pasal ni.. down r gini :P

kunaz December 2, 2007 at 7:16 AM  

tie: cte x hot mane, tp hati yg hotttt nie! huhu.. ha'a lega gile tie... huhu...

intan: aikkk? aku x sangke ko interested dgn cte nie. haha! dia dh blk intan, so dh tutup cte. haha

nellie bebeh December 7, 2007 at 3:35 PM  

errrr...im speechless.thought peaceful jek umah nih. haha
ape nih akak. nape sy taknah dgr pon sal nih masa kat utp?huhuhu

mcm kak intan jugak, we want more stories!

hihihi

kunaz December 13, 2007 at 3:00 PM  

tula nalai, kuat sgt study sampai x sdar akak mu nie merana dlm umah tu. haha! old story bebeh, dh tutup buku dh pon. huhu...

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.