Tpot's Engagement

Hari raya ke-3 (semalam) saye and Syazwan ke majlis pertunangan Tpot. Saye tukang mekap, Syazwan tukang amik gambar. Nie 1st time kitorg joint venture sekali and alhamdulillah we managed to work as a great team. Syazwan tue kan pemalu and soft-spoken, maka terpaksalah saye mengeluarkan aura bapuk saye yang telah terpendam sekian lama nie. Asalnye jadi mak andam bidan terjun jek, sekali saye yang jadi tukang conduct majlis. Mulut saye bising membebel tak tentu hala. Sape tak dengar kate semua kene marah. Haha! Mak andam yang garang. Sure lepas ni kene blacklist dgn family Tpot. Haha!

Anyway, family Tpot sangat baik. Dalam a few hours jek dah rase cam family sendiri. Siap boleh bergossip dengan gilang gemilangnyer dengan makcik2 Tpot. Dasar perempuan sungguh. Haha! Event sepatutnye start soon after Zuhur tapi disebabkan jalan jam, kul 4.30pm baru start. Imaginela saye dah sampai kul 11.30am kat umah Tpot, dah abih modal dah nak borak ape. Hehe...

Event berjalan lancar, just pihak family lelaki datang sekejap jela sebab diorang nak balik Kedah terus lepas tu. Kul 7 pm baru kitorang pulang ke Besut. Lepas anta Syazwan balik, dia kasi saye RM30 sebagai upah tukang buat bising kat majlis orang. Seronoknyer dapat duit raye. Hehe.. Macey yer dik. So, silela melawat fotopages saye utk tengok gambar tapi tak banyakla sebab tue gune kamera sendiri. Tak sempat ambik gambar okay!! Mekap lagi, nak kene membebel lagi... Hehe.. So to Tpot, tahniah and selamat pengantin baru. Semoga berbahagia selalu =D

3 comments:

Anonymous October 18, 2007 at 4:07 PM  

hahaha!!!! ko nih kunaz ade je modal nk suh aku tguling. btw, tatau pon psl tpot nk kawen. sampai ati dia x jemput aku =(

iman October 18, 2007 at 6:40 PM  

eh dah kawen ke? ke tunang

kunaz October 18, 2007 at 6:51 PM  

tunang raye ke3, kawen raye ke9 kt pasir puteh. sminggu lps tu kt kdah lak. jemput2 dtg.. (slamber, cam mak tpot lak)

anonymous, ha'a agak last minit perancangan nk kawen ni so x smpt wat proper2.. so jgnkecik ati yer (cam mak tpot lagi) haha!

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.