Mimipi Aneh

Tengahari semalam saye dapat mimpi yang sangat aneh. Saye mimpi saye tengah pregnant walopun kawen pon belum lagi nih. Dalam mimpi tu, saye tengah landing atas katil sambil menulis ape ntah saye pun tak ingat. Sebelah katil saye tu ade sorang tu (tak ingat lelaki ke perempuan, tapi dia kurus and rambut pendek) tengah duduk atas kerusi betul2 sebelah katil saye. Orang tue tengah bace paper.

Saye sangat sibuk menulis something atas katil. Kedudukan badan saye mengiring menghadap orang yang bace paper tue. Lama jugak saye wat keje atas katil sampaila saye bangun nak amik something kat atas meja kat hujung katil saye. Bile saye bangun jek, orang atas kerusi tue menjerit dengan nada yang terkejut sambil tunjuk kat atas katil.

Rupe-rupenye saya dah terberanak atas katil tue tanpa saya sedar. Punyela khusyuk buat keje. Budak tue lak takde pon nangis ape. Kuar2 perut trus tido. Lepas tue saye mimpi mak saye macam tak puas hati saye beranak senang sangat. Tak rase nikmat kesakitan waktu beranak katanya.

Lagi pelik, anak saye tu sangat cepat membesar. Harini saye beranak, esok tu dah boleh berjalan dah pun budak tue. Alahai anehnyer mimpi saye tue. Dahla dah masuk hari ke-2 saye masih teringat2 lagi mimpi tu. Sape yang tere tafsir mimpi silela tafsir mimpi saye yang aneh nie.

Actually minggu nie saye sangat sibuk tapi nak gak update sebab asek teringat jek. Heh! Semoga lepas tulis ni saye boleh let go mimpi nie. Huhu...

7 comments:

mzakuan October 29, 2007 at 10:30 AM  

salam...
let go the dream from now on syg k..

tp ade org cakap...mimpi bersalin nie maknenye akan ade rezeki nak dtg kat empunye diri...mudah2an =D
..amiiin.

i love u
-mzakuan-

LIPOSz October 29, 2007 at 10:44 AM  

hahaha.... macam cerita drama berseries jek...
pastuh baby tuh membesar ngan cepat, dia ada IQ 300..pergh, dia macam tau segala nya..

rupanya semua nie ada secret xperiment oleh goverment... hehe.. orang yang tgh baca paper tuh sebenrnye salah sorang agent dari CIA...kewl anak ko.

ok...nway... kawin la cepat cepat... n aku nak kad kawin.. takmo yang email email.. nak yang hardcopy..

iman October 29, 2007 at 7:44 PM  

woi ko pehal..haha!
ni rupenye mimpi yg d mksudkn ituh..cis..wey smlm aku mimpi ade technician nk bunuh aku...siot je bukan

kunaz October 29, 2007 at 7:45 PM  

hahaha! sori 2 say but ko mmg bongok syafiq!! gile fictional komen ko. haha! yer2 kad kawen utk ko aku kasi sebesar kertas manila nnt. ahaha!

mmm mimpi beranak petanda nk dpt rezeki ke awk? semoge btul. aminnn... huhu...

kunaz October 29, 2007 at 7:48 PM  

uiks iman.. lg ngeri mimpi ko. aku surrender, ko menang. heh!

~lalala~ October 31, 2007 at 4:29 AM  

weh! aku bace blog ko ni pade kol 4.30 pg di kale aku tgh weng2 gi br bgn tdo.....

siot weh! aku x brani bace smpi abes.. aku ni kn penakot, bace sekerat je smpi nmpk perkataan *itu*.. huwargh! skrg pn tkt gi! T_T

nnt siang2 tgh2 ari aku smbg bace :P

kunaz November 4, 2007 at 10:10 PM  

hahaha!! ko nih intan, kalo mimpi hantu sure aku ltak topik tu as mimpi ngeri. isskk gile dasat level penakut ko nih. hahaha!

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.