Malu di Bulan Puasa

Update lagi. Kate wireless kan... (kasi Iman jeles) Ahaha! Hari ini saye sangat malu. Kawan mak saye ade dtg rumah tadi and saye pulak sejak balik rumah nie tak pnah puase lagi. So, seperti kebiasaan setiap kali tetamu datang, saye akan bancuhkan air teh. Serius lupe bulan puasa. Haha!! Sebbaikla masa time kacau gula tu kawan mak saye tu masuk dapur.

"Eh, buat air ape bulan pose nih?"

Owh shit! Malu siott. Tapi sebab ego tinggi saye cube kaver line. "Oooo takde, saye tak puase arini. So, bancuh air wat minum sendiri" Haha! Time tue dah blushing abess, rasa nak rendam jek muke dalam air teh tue.

"Oooo... banyaknyer bancuh sampai satu jug"

Cisss!! Siot sungguh respon tue. "Hehe... bancuh sesiap, leh minum banyak kali" Hmmm tu last resort tatau nak jawab ape dah. Fuuhh!! Sebbaik dia sempat masuk dapur. Mau nyer saye gi hidang kat ruang tamu, sure malu kat hasben dia. Haha! Maluuuuuu!!!

Comments

~lalala~ said…
kunaz kunaz... ko ni mmg loqlaq... haha

weh... sori r iklan jp.. aku dh pindah dh blog ke blogspot.. meh r jengok2 blog aku sentiasa weh..~~ hehe

pa pe pn, ko ttp loqlaq
apih said…
alahai kunaz ku..x ilang2 lg ye kegelabahan mu itu...hahaha
iman said…
haha! pengsan laki tuh kalo ko hidang air bulan pose. haha

p/s: oh cis bencinyer dgn conection-tanpa-wayar itu
jengae said…
gahahhaha nice one punye kaver. siyes lawok le kamu. super siyes!!!

Popular posts from this blog

Susu Formula Terbaik??

Pengalaman Ber-Implanon

Pil Perancang Cerazette