Haru Biru

Minggu selepas raya sungguh haru baru. Bertolak ke UTP pagi Rabu tapi pagi Khamis baru sampai sebab jam yang horror. Hari Jumaat-Sabtu kursus mekap. Hari Ahad kuar Ipoh setelkan urusan bisnes. Hari Isnin siapkan 1 projek.

Selasa buat group presentation untuk Corporate Communication. Owh, presentation yang sangat mantap sampai dipuji gile2 oleh Pn Noni. Hari Rabu siapkan projek lagi. Hari Khamis pegi KL teman tunang interview kat Shah Alam. Plan nak gi report duty sekali tapi tak sempat. Singgah rumah bakal abang ipar sebab baby diorang masuk hospital sebab keracunan. Sampai UTP pagi Jumaat. Sepatut gi kursus kawen Sabtu-Ahad tapi terpaksa kensel sebab sangat banyak keje tertangguh.

Isnin (semalam) submit report HRM, malam tu buat assignment Corp. Comm. Arini selasa bertungkus lumus buat projek Engineering Graphics sebab nak kene submit Jumaat ni. 50% pon tak siap lagi. Khamis nie ade 2 presentation. Jumaat anta projek dan assignment EG yg bernilai 65 markah courseworknya.

Di saat saya berikrar nak slow down bisnes di kala ini, ramai lak orang order barang. Almost every day. Tak baik tolak rezeki tapi hidup sangat huru hara nak handle banyak bende. Owh, btw sangat hepi sbb junior yang saye mekapkan dpt offer jadi model magazine. Check out my fotopages. Fuhh!!!! I'm in hell!!

2 comments:

~lalala~ October 31, 2007 at 4:27 AM  

amboi kunaz... bz nye die... kalah budak2 amek fyp! haha..! juz kidding weh!

anyway, hows the baby yg masuk spital tue? sehat x gi?

kunaz November 4, 2007 at 10:08 PM  

haha tula, ko anggapla wat bisnes tu fyp aku sem ni. btw aku sgt lega sbb projek EG dipospon ke 8hb. lega gilerrrrr!!!!

baby syafiq dh ok. penyayang nye soklan ko intan. hehe..

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.