Final Semester Part 4

Hehe... ramai la plak msg2 cakap posting bertajuk "Dear Someone" sgtla laser tahap bom hiroshima. Ampun yer... Biaselah pompuan, nak datang bulan lak time tuh (now dh dtg dh pon. Hehe...) Plus, sgt busy dgn study aritu. Subjek lain banyak nak buat Test 2 after raya. Tapi saya, keempat2 subjek yang saye amik Test 1 and Test 2 seme before cuti raya, rapat2 lak tue interval antara test2 tu. Lecturer pulak nekad nak abihkan silibus before cuti raya gak. So, stress la sedikit hendakknyer.

Tapi sekarang, mood tgh cun, so mari tolak ke bawah posting yang emo itu. Now, saye dah kat rumahhh!!!! Tgh enjoy wireless connection. Mama upgrade dari streamyx ke port and now ke wireless. Sbb kat rumah nie ade 4 komputer and seme nak internet sorang satu.

So after cuti raya ni saya cume ada 2 presentation and 2 projek utk disubmit. Tinggal less than 2 months je lagi kat UTP tapi plan nak stay UTP lu after final exam. Nak pura2 kene stay buat FYP. Hehe... Okla, sekian update terkini. Selamat Hari Raya Aidilfitri semua!!!!

5 comments:

jengae October 10, 2007 at 7:06 PM  

gahaha

i will expect some wireless connection kat rumah by december nnt!! hahahaa evil2. dulu2 umah aku takde strimix. patu just recently aku memikirkan yg aku akan kne duk umah after grad aku hasut bapak aku pasang strimix kat umah dgn mcm2 alasan yg melibatkan kepentingan mereka. agaga. berjaya2. next mission: hasut utk wireless. eventho aku pakai PC. aku nk gak wireless. motif? tayah tarik2 wire kut

kunaz October 11, 2007 at 3:37 PM  

bagus jengga!! leh surf dgn gembire. kdg2 laptop atas perut, kdg2 perut atas laptop. haha!

~lalala~ October 11, 2007 at 5:09 PM  

wpun umah aku ade wireless... tp aku ttp xde laptop.. yg tgh enjoy geboy ngan laptop adelah bapak aku yg smpi msk jamban pn bwk laptop (kunon bz) :P

slamat raye kunaz~~~ mintak ampun mintak maap mintak duit raye~~

kunaz October 12, 2007 at 9:19 AM  

ciss intan rupenyer.. pemblog senyap. slamat hari raye gak intan. maap zahir batin. lg sbulan nk bsame2 kt utp nih so sile hargai detik2 bersama aku. haha! (bajet precious)

iman October 12, 2007 at 2:07 PM  

woi kunaz. mentang2 wireles. selalu sungguh ko updet ye. jeles2. haha

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.