Cuak + Mekap

Astaga! Harini saye sgt cuak. Last week saye ade apply keje as a trainee engineer at one consultation firm in KL. And just now, they just called me asking me to come for the interview next week. Waaaa!!! Saye pon xtau nape saye cuak. Maybe sbb saye memandai gi apply walopun tak redi, so dah terpakse nyusahkan diri lagi ke KL. Tiap kali saye ke KL saye wajib tersalah naik LRT membuatkan saye sgt tertekan dgn diri sendiri. Huhu... Saye juge cuak sbb masih confuse nak pegi ke tak. Aritu mintak memain jek sbb dlm website dia, ofis dia nmpk lawa and tgh ade vancancies. So, gatal2 hantar resume. Dah apply kalo tak gi mmg ngengade la kan. Haha! Tapi saye tak redi lagi nih nak keje nih. Tak abih enjoy lagi nih. Haiihh... confusenyer. Ahhh nantila pikir nak gi ke tak!! Puase nih, lapar... otak tak function sgt.....

Disebabkan cuak, saye terpaksa posponkan plan utk makeover housemates saye arini. So, pospon mekap diorang ke hari esok. Esok, Jengga akan dijemput utk jadi photographer kami sbb dia baru beli kamera SLR baru. Hahaha! Dasatla jadik pompuan nie. Zaman dulu main masak2 ramai2, zaman skarang main2 mekap lak. Haha! Bile lagi nk amik peluang keemasan nie sementara rumet blk rumah. Huhu... Owh, I've updated my fotopages 2 days ago. Ade gamba mase kursus mekap =D

0 comments:

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.