What a Day!

Sejak kembali ke UTP nie, selain sibuk dgn urusan sendiri, saye juga sgt sibuk dgn urusan orang lain. Tlg amikkan transkrip member2, tlg pos-kan itu ini, tlg tanyekan itu ini kat ACS, tlg antakan report, tlg carikan homestay utk grad dan byk lagilaa... Sebbaik saye extend, ade gak org yang leh tlg jadi runner kat UTP ni.

But not today okay!! Today is a hell day. Takde air dari pagi sampai petang. Mcm skolah asrama bantuan kerajaan la plak. And I'm having flu today. Di saat saye baru meletakkan kepala ke bantal setelah makan ubat selsema, I got like 10 sms and berapa call ntah. Lost track sbb dah under drug. Heh! Saye terpakse silent-kan henfon dan ini membuatkan saye bangun tido lmbt sbb alarm clock pon tak berbunyi skali. Huhu....

So, sorryla tak dpt nak entertain semua org arini. Catch me back later coz I'm in a mess now. I hate flu. It makes me feel weak and I can't stand feeling weak.... Cpatla ader airrrr!!!!

P/S: Thanks Ju Azwa for visiting me. Sorry, tak mampu entertain lbih2. Tak suke org tgk saye dlm kondisi camni actually.....

0 comments:

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.