Reunion

My last school was MRSMPC (Form 4 - Form 5). Selalu dgr ura2 mrsmpc nak buat reunion tp slalu ter-postpone kerana dak2 mrsmpc semua cemerlang. Ramai di oversea, ramai yang dok jauh2, ramai yang busy membina mase dpan dan sebagainya. Bile terdengar ura2 nak buat reunion, saye mesti akan cakap "Ah, kene kurus ni. Nnt seme pengsan"

Tu baru mrsmpc, masa di mana badan saye dah start menggebu dah time tu. Haha! Kalau dak2 SMK Tg Mahmud (Form 1 - Form 3) yg nak buat reunion, mesti saye lagi kaget sbb saye kene double-kan kekurusan saye. Mase kt Tg Mahmud saye sangat kurus. Pinggang dlm 25 inci jek. Sekarang.. hmmm... rahsia!

Tapi, apa yang akan berlaku adalah, sekolah rendah saye SK Kg Raja yang mahu buat reunion!!!So, saye tak tahu nak kurus mcm mane lagi dah. It is totally impossible to convert my shape to the one during my sekolah rendah time. Haihh, sure ramai yang pengsan mase reunion tue. Dahlah nak buat di hari raya ke-3. Sure hari raye mereka sgt bermakna sbb dapat gelak tgk saye yang montel ini. Ahahaha!

Hmm actually, x sure lagi reunion ni akan dibuat ke tak sbb it has been 11 years and dah ramai yang lost contact. Masih dalam sesi menjejak kasih nie. Kalau jadi, please friends... jgn dipersoalkan tumbesaran saye ini. Ahaha!

2 comments:

iman August 14, 2007 at 7:13 PM  

hahaha. adoilaa naz2~ jom lumbe kurus

kunaz August 17, 2007 at 12:01 PM  

alaaa.. surela aku kalah... ko tgh dlm pantang. aku lak tgh pantang tgk makanan. haha!

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.