Congratssss!!!

Wahh! Dgr cite dah 10 org dak2 civil batch saye dh dpt keje kat Petronas. Congrats korang! Mase interview dulu beria diorg cakap taknak recruit ramai dak civil. Tuela orang panggil rezeki kan? Congrats jugak utk kwn2 course lain yang dah keje and to all yang akan grad end of this month.

Congrats kat my buddy Nurul Iman on her newborn baby Sarah. Jage leklok rezeki Tuhan tue. Semoga menjadi isteri dan ibu yang baik tapi jangan lupekan saye di sini. Byk cerita pending ni kan? Hehe...

Congrats jugak kat my future father-in-law utk perusahaan ikan keli yg semakin berjaya. Bagus2, selain mengisi masa pencen boleh buat duit. Congrats2. Tahukah anda, pendapatan bulanan seorang penjual ikan (perusahaan sendiri) adalah berlipat2 kali ganda gaji seorang engineer utk fresh graduate. Huhu...

13 Ogos yang lalu, syarikat saye and tunang saye dengan rasminya telah berdaftar sebagai syarikat kontraktor yg berdaftar di bwh Kementerian Kewangan. Kene start dari bawah dulu. Oraitla dgn status kami yang masih student and takde masa nak handle seme benda.

So, just hoping that my abang yang selalu murah rezeki tue akan pass tender2 yang dia dapat kat saye sket. Dia dah kaye, kasi chance la kat adik dia plak (adik yg sgt tere mengambil kesempatan) hehe.... Dgr cite ade 30 tender nak kuar dlm mase terdekat nie. Hehe... So, congrats utk diri sendiri utk achievement ini. Hehe.. nak jugak tue....

2 comments:

Iman August 17, 2007 at 2:43 PM  

hahaha! aku ulang lagi skali, cam cerah sungguh masa depan ko. nanti dah kaya sile jgn lupekan aku. muehe >:)

kunaz August 19, 2007 at 7:45 AM  

semoge masin mulutmu iman. amin... huhu...

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.