Result

Result dah kluar semalam. Alhamdulillah, nie antara GPA tertinggi yang saye pnah score kat UTP nie and peningkatan yang sgt ketara berbanding last sem. Tp cam biasela kan, CGPA akan selalu naik dgn slow and malasnyer. Walopun dah puas hati dgn result tue, ade satu bende yang saye gile gaban tak puas hati, yakni result utk subjek EMS, subjek menghafal ajaran Dr Shark.

Hey, tue adelah subjek pertama yang saye berkeyakinan sgt tinggi utk score A. Coursework saya 38/40 utk subjek tue and jawapan final saya hafal satu persatu. Kinda upset la bile tetibe end up dapat B for that subject. B tu, not B+ or A-. Kalo ikutkan rase geram saye, nak jek saye remark paper tue. Tapi melampau la kan B pun nak remark. Huhu....

Niela yang dikatakan rezeki kan. Takde rezeki la nie... Haihh.. xpe2.. kene selalu bersyukur dengan ape yang sedia ada and kene selalu ingat, di sebalik sesuatu akan ade hikmahnyer.... Sob sob.. sampai hati u Dr Shark kasi B kat I... sob sob... Huhu...

0 comments:

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.