Engagement Day Part 2

Hehe.. Part 2 lak nk cite psl photographer saye yang hot. Haha! Ok, saya adalah org yang plg taktau ttg flow majlis sbb I had to spend most of my time in my room. Lps sarung cincin pun kene masuk room balik. Kuar utk bergambar jek. So, here it goes.


Nie la Syazwan (again, malas nak ubah orientasi gambar) - kawan yang best, rakan sekampung yang baik and adik angkat yang manja. Haha! Syazwan is a really good photographer and he is strongly recommended by me. Hehe...


Memule tue segan gakla sebab nie 1st time bekerja dgn dia. Dia nyer arahan utk posing tue membuatkan saye tersipu2 kemalu-maluan sambil berkata "Benci Syazwan" sebanyak seratus nambelas kali spjg majlis tue. Haha! Kalo takde orang, saye rase nak jek baling batang penyapu kat dia, tapi nanti takdelak orang nak amik gamba. Heh!

Syazwan ade shot a few photos in my room. Haihh, tak pernah ade lelaki masuk room saye selain family saye and kontraktor pasang tingkap. Macam2 dia suruh posing, guling2 atas katil pon ade. Aksi paling ganas adalah posing belakang langsir sampai tiara kecik saye tersangkut kat langsir and tercabut. Time saye terkial2 pasang balik, bknnyer dia nk tolong, dia gi amik lagi gamba2 saye tgh terkial-kial tu. Bertuah nyer Syazwan! Sebbaik dia x suh saye pose aksi2 kreatif lain seperti posing bawah katil atau dok dalam bakul baju dlm room saye tu. Haha!

Overall, seronok cooperate dgn Syazwan. Dialah antara orang2 yang membuatkan majlis tunang tu came alive yesterday. So, loads of thanks to him. Tak sabar nak tunggu gambar siap... Huhu...

8 comments:

Anonymous July 8, 2007 at 9:29 PM  

kunaz! cepatla soh cinod kasi gamba. x saba nk tgk nie!

Anonymous July 8, 2007 at 9:32 PM  

eh lupe. congrats anyway. slamat btunang and kawen jgn lupe ajak!

kunaz July 8, 2007 at 9:36 PM  

haha! sabo2. tuan badan pon x dpt tgk lg gamba tue. btw, sape nie ek? xde nama cane nk jemput. hehe...

Anonymous July 8, 2007 at 9:42 PM  

ala kunaz. kalo aku nk publish nama xdela aku gune anonymous. segan laa. hehe. tp aku member ko dgn zak la

kunaz July 8, 2007 at 9:43 PM  

laaaa.... yela2... huhu... nnt siap gambar akan diupload dgn segera. ntahla, dlm next week gak kot. syazwan xley konfemkn lg bile. huhu...

iMAN July 9, 2007 at 11:28 AM  

haha. naz..tolong laa jgn malass nk pusing gambar. pening2 mate aku tgk. haha.

kunaz July 9, 2007 at 1:18 PM  

ko jgn laaa tgk dgn serius makcik iman... mmg la pening. tgk wat syarat dah laa.. haha!

Iman July 10, 2007 at 12:12 PM  

haha mesti la aku wajib meneliti bape inch mekap ko. dan kot2 ade fault yg give away ko punye kesan2 jerawat ke..wehehe..teruk mate aku..nasib baik rabun.

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.