French Language

Arghh! Isnin lepas dah start skolah balik. Pegi kelas dari pagi sampai petang sbb nak survey which subject suits me well. Dahla puase, sgtla penat. Last Tuesday, I went to French class dgn bersemangatnye. Mmg bajet konfem nak amik subjek nie laa. Tapi end up msk jek klas, x sampai stengah jam dah x saba nak kuar klas. The class was too crowded and filled with lots of foreigners. Diorang sgtla tinggi, saye dok row ke 4 pon dah x nmpk pape kat dpan.

Pastu, susahhhnyerrrr cakap French!!! I couldn't even pronounce the lecturer's name. Bonjour. Jemapelle Kunaz. Haha! dlm blog leh la blagak. Dlm klas, I felt like a moron hamster. Orang lain ckp French dgn gembiranye, saye berbelit2 lidah sekor2 dlm kelas tuh. And 60% of the coursework goes to the spoken ability. Haihh! Crapp! Abih jek 1st class trus drop subject tu dgn konfidennyer. Haha!

Nak amik for fun mmg fun. Kalo ade opportunity in future utk blaja language nie pun saye akan amik. But, I won't take it as a subject. Di semester terakhir ni, a single B could kill me. As the lecturer said, it is a demanding subject, you have to devote your time to learn it. Hehe... of coz la never kan. Saye nak lepak2 jek sem nie. Huhu... Kenape UTP xde provide subjek bahasa isyarat ek? Senang tue, takyah ade final. Xyah nak outspoken dlm klas. Main2 tangan jek dlm klas. Huhuhu... Au revoir! Haha!

1 comments:

apih August 2, 2007 at 2:17 PM  

laa nk blaja ckp french ke..awat x habaq. aku pun reti ckp french...meh blaja ngn aku...sejam 5 ringgit je..hahaha

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.