Engagement Day Part 5

Gambar dah siap! As promised, nie a few gambar tunang saye 07.07.07 yang lalu. Hmm.. sgt byk gambar sampai kelabu mate nak choose yang mane. Dahlah kontek lens dah kelabu, so 2 kali kelabu. Wahaha! So, enjoy the pics!

Montage yang Syazwan dah wat sesiap


Aksi gedik di ranjang


Tempat kejadian tiara tersangkut di langsir

Berdua lebih baik....


With our parents


With my biological grandma, the only one left....


Ahh.. terase seperti Puteri Cahaya. Muehehehe....


Hmm.. tu jela kot. Lenguh tangan nak upload bebanyak. Hehe... Kalau nak tgk semua gambar kene tengok dlm photo album tp x sure bile boleh upload. Owh, thanks a lot to cameraman Syazwan for the wonderful photos. Panjang umur jumpe lagi. End of story....

Comments

Anonymous said…
hahaha! gamba cun, caption cam bongok. haha
mzakuan said…
salam...

finally its up...thanks syg for the captions which made laugh..haihhh.. =p..

awk2...kite syg awk,heh..
Etty said…
aaaa..nak cakap lagi..for the 78th time..(sebab naz dah wish etty 78 kali :P haha) LAWA nyerrrrrrrr..suke tgk..hehe..bertuah zak :P
mzakuan said…
salamm
thanks etty..aku rase aku la jejake biase yg x brape hensem tp berTUAH sbb accepted by si cantik manis (rupa, hati dan budi pekerti)..kunaz =D
Ju_Z said…
Congratz korg.. awak2..syg awak gak.. windu kat awak berdua~
kunaz said…
hahaha! bongokla awak ni ju_z

Popular posts from this blog

Pengalaman Ber-Implanon

Susu Formula Terbaik??

Pil Perancang Cerazette