Engagement Day Part 3

Semalam makcik butik pengantin dah dtg amik blk semua perkakas2 dia yg kitorang sewa utk majlis tunang aritue, like tabir, bunga, bantal, baju kawen, etc. Dia dtg amik kul 12 tgh hari tp awal2 pagi tue saye dh bgn awal sbb nak amik gambar dgn baju kaler kuning yg saye should pakai instead of baju peach yang saye pakai masa bertunang aritu.

So, lepas mandi saye mulakan aktiviti memekap muka sendiri. Sempatla blajar sket dari mak andam yang datang mekap saye aritu. Haha, patutla x sempat siap mekap aritu, takes time sbb include masa nak mengajar saye lagi. Hik hik! But instead of using the Kryolan make up, saye gune alat mekap Avon and Cosway jek, tue pon yang mak Zak kasi, cilok dalam bakul hantaran. Hehe...

So, niela hasil mekap sendiri, which my mom said dah ok and xyah panggil orang mekap pun xpe. Alaaa... kalo x panggil mane leh blajar kan? Hmm.. sempatla jugak amik gambar wat kenangan. Yela, nak sewa baju pengantin just utk bergambar needs money right? Nie alang2 dapat free, make a good use of it la kan? Hehe!

4 comments:

Mama Syafiq July 11, 2007 at 2:47 PM  

tahniah kuan n nazuha, semoga berbahagia selalu...

kunaz July 11, 2007 at 2:53 PM  

thanks kak erah... semoge syafiq cpat2 dpt adik baru. hikhik

Etty July 11, 2007 at 3:33 PM  

nazzz...congrats..u look gorgeous..:)so..ikat bape lame?
hehe -etty-

kunaz July 11, 2007 at 9:40 PM  

uiks.. gorgeous tu! huhu.. thanks etty. etty pon, slmt btunang bln 8 nnt tau! nnt upload gambar kt frenster yer. mau tgk. huhu.. slmt betunang n wish slmt pengantin baru kt abg etty yer.. huhu

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.