Back to UTP

Dah 2 hari kat UTP. Yeayy! 1st day sampai dah almost midnight sbb spent time dgn family tunang saye dulu. Huhu... Wahh! Baru tinggal sebulan, macam2 perubahan dah berlaku kat sini. Jejantas dah siap and sgt cun pd waktu malam, traffic dpan gate UTP pun dah siap seme, traffic light dah functions, kat Batu Gajah dah ade Pizza Hut, kedai baru dah banyak buke, kedai lama dah byk cat baru and bykla new construction yang moden kat sini.

Masuk jek gate UTP, hati saye berase sgt girang tgk lampu2 kat padang and masjid. Sgt indah! Pastu angkat barang msk room pon excited gile, muke berseri2. Tak sangka saye begitu sayang kat UTP nie. Yerla, kat sinila saya belajar byk bende ttg life, kenal ramai kawan yang best and kat sini jugak saye temui cinta sejati. Ececece.... Haha! Love u UTP!

And, sgt tak sangka saya sgt bergembira walaupun sedar dgn kenyataan yang saya takkan jumpe byk familiar faces lagi kat sini. Owh. smlm saye gi JJ, jumpe ramai dak batch. Sgt seronok sampai rase nak peluk2 diorang. Sebbaik seme lelaki. Haha! And owh, smlm ade lesbian mengorat saye. Juge sgt seronokk!! Haha, saye gile....

Comments

mzakuan said…
salam..

yup..di sini lah sy berjumpe kekasih hati..hehe :p...

banyak perubahan..dan kami positif utk mencipta kenangan terindah di bumi kampus neh...kite amik gamba banyak2 lg syg ek..kat jejantas di waktu malam..bleh amik scenery lampu neon..huhu

luv u..
kunaz said…
hadoii laaa...jiwang sungguh kamu ini mzakuan

Popular posts from this blog

Susu Formula Terbaik??

Pengalaman Ber-Implanon

Pil Perancang Cerazette