1 Rejab

Harini 1 Rejab. Mama ajak saye and abg saye puase sunat arini. Whoaa! Sgt besar penderitaan berpuase pd harini. Rase lembik cam tahi lembu (x senonoh sungguh perumpamaan itu). Pukul 3 tue mmg dah nazak sgt2 dah. Jalan pun merangkak2. Kene marah kat mama sebijik. Katenye saye cam budak darjah 1 baru blajar puase. Sob sob...

It's not the matter of lama tak puase (btul gak sket2 actually), but the thing is, nie 1st time puase time bercuti lama di rumah. Before nie makan non stop and tetibe arini kene stop makan. Perit tuee! Hehe. Di rumah pulak ade sebakul durian. Adik saye bgn jek tido trus mntk kopek durian. Kat rumah nie hanye saye and abah saye yang reti kopek durian. Haih, ade adik laki ramai2 pon pondan seme~~~ huhu...

Dlm kul 7.20 saye tolong abg saye balut hadiah perfume dia nak kasi kat awek dia. Sblm tue saye ade remind abah saye yg tgh bace paper kat ruang dpan, suh sound cpat2 kalo dgr azan kat masjid. Sgtla kelakar bile abah saye tetibe berlari dgn girangnye sambil mengumumkan dh dgr azan. Saye lak terus campak perfume and lari bukak tudung saji. Sgt rakus. Kami berempat makan sama2 kat dapo. Rase cam bulan pose lak. Huhu...Esok dah mahu kembali ke bumi Perak. Slmt tinggal Terengganu Darul Iman. hehe...

Comments

iman said…
hahaha. buruk perangai. hahaha
kunaz said…
haha! ha'a mmg buruk!
jengae said…
lawok le kamu ni kunaz!!!
seronok lak layan blog kamu nei

Popular posts from this blog

Susu Formula Terbaik??

Pengalaman Ber-Implanon

Pil Perancang Cerazette