Nurul Iman Bt .....

2 posts in a day? Wow! Hehe.. Iman.. post nie aku dedicate kat ko. Ape dah nama bapak ko? Aku lupe tapi aku ingat dia start dgn urup Z. Pastu nama bapak ko cam hensem2 sket... hehe. Ko jgn nak marah aku sbb aku tau ko pon x ingat nama bapak aku....

Hmm... actually mase kuar dgn parents aku td aku nmpk pompuan pakai tudung labuh pregnant. Trus aku teringat kat ko. Pastu bile nampak kete Kembara pun aku teringat kat ko. 5 kali lak tue kete kembara lalu dpn mate aku. Saje nak main mata dgn aku... Bile blk umah trus aku pasang hard disk aku utk tgk gamba2 hari terakhir kite bersama. Sanggup tu aku berbelit dlm wayar nk sambung CPU aku ke monitor adik aku tue. Heh! Aku taruk sket kat sini. Hehe...


Ni gambar before kite bertolak ke Ipoh. Zak amikkan. Ko cakap jari kite lebih kurang sama. Aku ckp, "Ko jgn nk samakan jari pregnant ko dgn jari single aku." Heheh

Ni lak time kite ngengade amik gamba kat tmpt jual cermin.

Aku tak phm nape ko suke sgt kat boling besar nih. Bape keping gamba kt boling nie saje tp aku letak 1 jek.

Nie time makan sizzling mee kat foodcourt

Gamba nie plg aku suke sbb we both look cute (bajet) haha! Kalo kite kawen Iman sure anak kite cute. Sebbaik aku bukan lesbian. Yuhuuuu~~~

And nie gamba last before berpisah. Makan durian kat parking V5. Aku ckp aku suke makan durian dgn Zak sbb dia x suke sgt so aku leh mkn byk. Ko ckp ko pun same, Dolah x suke makan durian. Tp malam tue ko makan durian yg aku x abih. Kire aku kalah tp aku phm kondisi ko time tue. Durian yg ko makan ko kene share dgn org len. Sbb tu ko kene mkn lebih. Wahaha!


Hmmm tu jela. So, just wanna let u know that u are one of the "bestest" friend I've ever had. Walopun kite pnah melalui hard time once upon a time, we've managed to make a great recovery after that. Hehe... Nk dipendekkan cite kan, aku ngaku laaa aku sayang ko. And walopun ko x pnah ckp kan, aku tau ko pon sayang aku. Jgn ego Iman... Hahaha! Buktinya terletak pada dialog2 berikut...


" Aku saje jek cari alasan nak jumpe ko "
" Thanks for everything. I lap u. Muah2 "
" Ko nak berbesan dgn aku tak? "

Haha! Okies Iman, have a great life ok... Semoga kita takkan pernah jauh....



P/S : Saye syak orang pertama yang akan komen post nie adalah Iman and ayat pertama dalam komen dia adalah hahaha. hehe...

5 comments:

Iman June 21, 2007 at 5:57 PM  

hahaha. YE naz! tepat skali jangkaan ko tuh. mmg aku lah yg fes komen dgn hahaha!.waah aku pon x pnh taruk gmbr diri sendir kat blog. time kasih la glemerkn aku. suke ko ek letak gmbr aku gemuk.haha! dan ko x nmpk ke persamaan jari-jemari kite tuh.:)).
-alahai satu2 gmbr taruk with caption, terharu la pulak aku.
-haha woi kalo kite kawen,aku harap ko yg beranak.sb aku takmo.takut.haha!
-weh betul la..penat aku perah, mmg aku x ingt name bapak ko.huhuhu.
-ngaku saje yg ko simpan perut utk cv punye satay! tp xpe.aku pn gembire je hbskn durian part ko >:)
-aih cis, kasih sayang aku tayah kate2. haha!

p/s haihh nasib baik tudg kite ok kan. kalo x, segan gak aku masuk gmbr kat blog tudg senget.hehehe. dan muke pon x jelas minyaknye wpon x mandi lagi.ko lain laa, smpt bersiap. wahaha

kunaz June 21, 2007 at 6:28 PM  

"suke ko ek letak gmbr aku gemuk" -- laa baguslaa aku promote gamba ko pregnant. Tu maknenye ko subur. mane ko nak, aku promote subur ke mandul? haha. hiss muluuuttt~~~

"ko lain laa, smpt bersiap" -- adekah ko nk ckp ko natural beauty? hei, aku pakai bedak dgn lipbalm je tau aritu. ko pon asek touch up jek kije sampai ttinggal lip balm dlm beg aku. haha!

"aih cis, kasih sayang aku tayah kate2" -- kire gile bapak nyer sayang la nie? hahaha!

oit dahla.. nak cat rumah.. huhu..

Iman June 21, 2007 at 6:36 PM  

hahahaha! bungukss..haha!

kunaz June 21, 2007 at 7:35 PM  

eh lupe nk komen lg 1

"haha woi kalo kite kawen,aku harap ko yg beranak.sb aku takmo.takut.haha!" -- abih ko ingat aku berani sgt ke? aku rase ko lg brani dari aku sbb ko dh lps 1 stage. haha

mzakuan June 26, 2007 at 11:09 AM  

salam...
tp dalam banyak2 gamba tu..gambo yg kat kete iman tu la paling lawa...hehe, sape la yg snap gambo tu ek..huhu =p

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.