NP Bagus Haram???


Baru jek tgk berita TV3 pasal produk NP Bagus yang dah diharamkan sbb guna bahan bahaya + tipu dapat kelulusan Kementerian Kesihatan + seluruh stokis and pengedar kene stop jual produk nie.

Terkejut tahap bapak beruk saye dgr berita tue. Ape taknya, produk tu memang paling hot kat Malaysia now. Mane2 forum akan citer ttg produk nie. Promosi pon besar-besaran. Kalau beli mingguan wanita tue, 2 page penuh iklan dia jek + mmg dah ramai berjaya kuruskan badan dgn produk nie.

Saya even ada beberapa kawan yang memang pengguna produk nie, dah berjaya turunkan badan berbelas2 kilo. Nak dijadikan cerita, saya tersangatla nyaris menjadi dealer daerah Besut utk produk nie. Saya dah ready RM900 utk amik barang tp ntah cane byk plak halangan. So niat tu pending till now and now kuar lak berita nie. Syukur sgt2....

And semasa saya desperate nak lose weight dulu pun byk sgt attempt utk try product ni. Tapi, seiring dgn banyaknya percubaan itu, bykla jugak halangan yang datang. End up tak terguna terus produk tu until now. Syukur lagi. Huhu....

0 comments:

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.